goeie webwinkel, preorder kwam op launch day s'ochtends al aan

Twee games gekocht, altijd netjes geleverd op de aangegeven dag. Duidelijke communicatie. Een klein puntje is dat de cover van TLOU remastered niet overeen kwam met de foto online, ik had er een lelijke rode balk op. Verder geen groot probleem natuurlijk.

Super service voor een suler prijs.

Blij met elke aankoop die ik heb gedaan.

Snelle levering met goedkope games. De site is voor de rest heel duidelijk en vriendlijk. Een aanrader voor elke gamer!

Snel geleverd goed en stevig verpakt niks beschadigd en natuurlijk de lage prijs, In een woord perfect

Zorgvuldige levering en op tijd

Ik bestel hier vaak mijn pre-orders en tot nu toe zijn altijd alle spellen op de dag dat ze uitkomen geleverd, in keurige staat. Ik ben zeker tevreden over de service.

Gewoon top!!

Beste website om games te bestellen. Snelle levering. Netjes ingepakt en beste deals! Zal hier vaker bestellen!

Goede service, mooie prijs

Ik bestel vaak de nieuwste games op deze site. Vrijwel altijd een goede prijs en altijd op de release dag in huis!

Goede snelle service

Goede en snelle service had mijn game de volgende dag al binnen.

Fantastisch spel

Het spel is echt super. De graphics zijn te gek, de gameplay is beter dan het origineel en het verhaal is super. De levering was ook snel, aan het begin van de middag op de release dag had ik het spel al ontvangen.

Goede prijzen, service en altijd op tijd geleverd.

Ik bestel eigenlijk al mijn games hier vanwege de goede prijzen en snelle en goede levering.

Altijd top

bestel hier altijd al mijn games zijn net wat goed koper dan andere winkels Altijd snel en goed geleverd en pre orders altijd de zelfde dag van release in huis Last of us part 2 voor het laast bestelt Op dag van release binnen

Snel En op release datum geleverd, goedkope prijs.

Kreeg mijn game op release date in de ochtend binnen. Voor minder dan de andere winkels. Prima deal.

snel, duidelijk, iets goedkoper en betrouwbaar

snel, duidelijk, iets goedkoper en betrouwbaar

Alles tiptop in orde!

Keurig levering zoals vooraf vermeld, netjes verpakt. Helemaal tevreden!

Snelle levering en top game!

alles was makkelijk en snel! een aanrader!

Snelle e-mail bevestiging en updates over de status. Netjes verpakt en snel binnen gekregen.

Kreeg een pakketje thuis door de brievenbus zonder spel erin

Jammer dat het zo moet gaan

Snelle bezorging en lage prijs

Snelle bezorging en lage prijs

Erg teleurstellend.

Algemeen AllYourGames.nl zijn over het algemeen goedkoper dan de rest maar dat heeft wel consequenties. Zij bieden bijvoorbeeld games aan met gebruik van de term “Pre-order”, maar pas op! Je hebt hier niet te maken met een pre order zoals je zou verwachten. AYG leveren namelijk geen pre-order bonussen of DLC wat je beloofd/aangeboden wordt vanuit de ontwikkelaars. Klantenservice Klantenservice geeft stellig aan dat AYG geen misbruik maakt van de term “pre-order” of misleidende verkoop teksten op hun website te hebben. AllYourGames.nl heeft mij verloren als klant!

Makkelijk besteld en snel thuis bezorgd

simpele website, goede producten tegen scherpe prijzen

Fijn spel. Snelle levering. Niks op aan te merken

Goed, snelle levering, product als omschreven

Geweldig prijs

Geweldige prijs voor wat je krijgt. Wel lijkt het een buitenlandse versie te gaan. Dit had ik graag van te voren willen weten.

Erg goede klantenservice

Er waren problemen met mijn retourzending die goed zijn opgelost. Snelle reactie en fijne communicatie.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop