Scherp geprijsd, snel in huis

Scherp geprijsd, snel in huis

Snel, goed

Donderdag besteld, vrijdag binnen. Goed verpakt. Kortom, hier bestellen!

Zoals altijd super snelle levering!

Altijd goede ervaringen. In 90% van de gevallen een lagere prijs en vaak de volgende dag in huis.

Top !!

Snelle bezorging, alles klopt! Top spel! Tot de volgende keer..

Vlugge bezorging

Ik bestel en ik ontvang. Boem!

Gewoon zoals het hoort. Bestelling plaatsen en netjes ontvangen.

Besteld en een dag later in huis

Alles zoals beloofd vlgs advertentie

Uitstekend service, goede prijzen, snel levering

Het is gewoon geweldig!Lage prijs en snel geleverd zo kunt je ook snel spelen! Heb je meer nodig? Tien van tien punt!

Snelle bezorging, goede prijs.

De artikelen snel thuisgestuurd gekregen en alles voor een mooie prijs.

Goede prijs en levertijd

Mijn eerste aankoop bij Allyourgames. Prima ervaring: vinden van de gewenste game (The Division 2), afrekenen en levering.

Afspraak is afspraak

Uitstekend. Van moment van bestellen tot levering. Alles volgens afspraak

Keurig netjes op de hoogte gehouden.

Het bestelde product was er niet meer, maar we krijgen gelijk een mail met de vraag of we een vergelijkbaar product wilden met dezelfde prijs . Deze hebben we genomen en we kregen het snel bezorgd

Goede snelle levering

Goede prijs levering in 1 dag

Goedkoop en zeer snelle levering.

Goed en snel

Prima, snel verzonden.

Zeer tevreden met snelheid en levering.

Positief!

Ik vertrouw dit winkel , ze zijn transparant , communicatief en zeer betrouwbaar. Je wordt als klant heel goed op de hoogte gehouden van het loop van je bestelling , bezorging is altijd netjes binnen afgesproken termijn. Ik heb al meerdere keren bij hun spelletjes voor mijn dochtertjes besteld en het is altijd soepel gelopen , een keer heb ik zelf een verkeerd artikel gekocht en binnen enkele dagen was mijn retour verwerkt en geld netjes op de rekening terug gestoord.

Snel en correct

Tevreden en alles na wens en op tijd

Snelle levering en de beste prijs

Snel en netjes

Snelle reactie bij vragen, Bestelling snel in huis Netjes verpakt

Snel en correct

De juiste games snel binnen voor een mooie prijs. TOP!

Gesmeerd

Het proces verliep gladjes

Een goede service

Was goed

Snelle bezorging

Prima product en een snelle levering. Dank!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop