Game was goedkoper dan bv op PS4 digitaal en werd snel bezorgd

Tot mijn verbazing was het spel dat ik wilde hebben, met doos en boekje, bij jullie goedkoper dan de digitale versie in de Playstation store !! Verder snel bezorgd. Ik ben dik tevreden !

Snelle levering, prima prijs

Bestellen ging makkelijk en de prijzen zijn competetief. Pakketje werd op tijd bezorgd.

Snelle levering en aanzienlijk goedkoper dan Bol!

Heel aantrekkelijk geprijsd en vandaag besteld, morgen in huis!

Goede en snelle service!!

Goede service en snelle levering.

Snelle service en tevreden over de producten.

Heel betrouwbaar winkel met lage prijzen.

Ik heb meerdere keren games van dit winkel besteld en ik werd nooit telurgesteld.

top online shop

excellent price and service.

Geweldig!

Pas geleden had ik bij Kiyoh.com een set joy-con besteld en sinds dat ik het binnen hebt gekregen zijn ik en mijn vrouw lekker deze tijden binnen op de switch aan het spelen tegen elkaar voor een mooie prijs!

Top, goede communicatie volgende dag geleverd!

Faire prijzen, snelle levering

Geen op of aanmerkingen, scherpe prijs.

Snel en goed

Snel en goed geleverd. Cd zat alleen los in het hoesje en je kon het goed horen rammelen maar verder top.

Snel geleverd en goeie prijs

Nice

Snelle levering en netjes verpakt

Leuke en makkelijke site met veel aanbod

Geen klantgerichte service

Toen ik het door mij bestelde artikel terug wilde sturen (ongeopende verpakking) omdat mijn zoon het cadeau dubbel kreeg, mocht dit niet meer omdat de termijn van twee weken verstreken was met 9 dagen. Ook nadat ik uitgelegd had dat ik het artikel niet eerder had kunnen geven omdat het een verjaardagscadeau was, bleek er geen ruimte voor een uitzondering te zijn. Ik vind dit niet klant,- en/of oplossingsgericht. Geen fijne service!

Snelle levering. Goed product. Keurige klantenservice!

Heel goed!

Goede prijzen en snel bezorgd!

Op 30 maart Collect of Mana (Switch) besteld en de volgende dag al binnen! De game was goed verpakt en paste gewoon door de brievenbus.

Wederom perfect

Op tijd geleverd, in weinig woorden: Zoals beloofd, goede prijs en op tijd geleverd. Inmiddels voor de 3de keer besteld. Mijn nummer 1 !

Goede prijs en levering

Goedkoper dan bij andere webshops en het product was volgende dag in huis. Het spel was goed ingepakt en geen schade. 👍

Snel en goedkoop

Het spel was snel ontvangen en nog goedkoper dan elders.

Snel geleverd.

Voor de derde keer een Mario game besteld, snelle levering en voor een mooi concurrerend prijsje! De kids weer blij mee en ze kunnen weer sparen voor de volgende.

Snelle levering met laagste prijs

AllYourGames.nl leverde Luigi's Mansion 3 heel snel voor de laagste prijs die ik kon vinden. Mijn zoontje is er helemaal verzot op. Hij (7 jaar) speelt het spel helemaal zelfstandig, dankzij de Nederlandse versie van het spel.

Good price, and fast delivery

Good price, and fast delivery

Snel bezorgd, goede levering en informatie

Zeer tevreden. Zoals besteld de volgende dag in huis. Super tevreden en werd overal op de hoogte gehouden via emailverkeer. Op en top, geen klachten

Snel en goed geleverd

En voor een scherpe prijs

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop