Goede prijs, service en verzending

Zoals de titel al doet vermoeden, ben ik zeer tevreden over de prijs, statusupdates en verzending van Just Dance 2023 op de Switch.

Ik bestel altijd al mijn games bij Allyourgames. Ze zijn namelijk altijd iets goedkoper dan andere websites en ze leveren super snel! Laatst Harry Potter legacy gehaald en lekker optijd binnen! Super blij mee.

Super zaak

Altijd topservice van Allyourgames. Alles komt altijd mooi optijd. De goede service en de prijzen maken ook dat deze winkel zeker mijn eerste keus is

Súper snel en correcte levering ! Top !

Uiterst tevreden: correct en snelle levering!

Geleverd voordat de game officieel uit was, én voor veruit de laagste prijs

Geleverd voordat de game officieel uit was, én voor veruit de laagste prijs!!! 10/10

De game keurig en op tijd ontvangen

Een tijdje geleden een pre-order voor de nieuwe Zelda geplaatst. Een dag voordat ‘ie aan zou komen kreeg ik netjes een mail dat hij was verzonden. Daarna netjes in een bubbel enveloppe mogen ontvangen. Goede service!

Uitstekende service

Game een dag voor de release in huis. Daarnaast zijn ze de voordeligste in online verkoop.

een zeer pretige ervaring op 1 ding na!

alles gaat super goed, bestellen,verzenden,ontvangen. alleen ik had gepreordered en alles betaald maar er was ineens een dubbele korting waar door ik 20 euro bespaarde en dat is vervelend omdat ik de bestelling moet annuleren en dan weer bestellen met korting. maar 1 telefoontje na helpdesk en het was snel geregeld. maar het is een beetje vervelend om iets te bestellen en dan gaat het in de aanbieding maar alles goed gekomen. kan niks anders zeggen dan een super zaak!

Top Service

Ondanks dat het spel later op de mat viel, super service!

Snel en probleemloos

Geen problemen gehad bij de bestelling en was de volgende dag bezorgd.

Uitdagende verkoopprijzen

Doordat ik nu op tijd een spel via de post heb gekregen....kan ik er weer even tegen Alles netjes en op tijd door AYG verzonden....blijf ik terug komen voor de volgende ronden. Een goed game bedrijf bij uitstek....en aan mooie prijzen geen gebrek!!!

Gewoon goed

Het pakketje kwam een dag later aan maar was op tijd verzonden maar gewoon goed geregeld en geen klagen

Niks op aan te merken

Altijd de goedkoopste, komt lekker snel binnen, en bestellen gaat heel soepel.

Betaal- en betrouwbaar.

Ik heb reeds veel bestellingen via AYG gedaan en heb louter goede ervaringen. Betaalbaar en de producten worden op tijd verstuurd. De enige reden dat mijn 9 geen 10 is, is omdat de optie ontbreekt om een game met een Track & Trace code te laten versturen i.p.v. gewone brievenbus post. De brievenbus post van PostNL is in de Amsterdamse binnenstad dramatisch slecht. Hierdoor ontvang ik mijn post vaak dagen later dan gepland. Echter begrijp ik de overweging om op deze manier te kunnen concurreren. Toch zou ik de optie om hier tegen betaling voor te kiezen meer dan welkom vinden. Al met al een top bedrijf, keep it up!!!

Gewoon goed

Goede prijzen voor de games, simpel te bestellen en snelle levering. Daarnaast ook nog eens goede service

Het was de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb en de site was erg overzichtelijk en bezorging erg snel.... en dat is best fijn als je een spel hebt besteld voor een kind..

snelle levering, goede prijs

pure perfectie

Goeie service en producten

Ik heb meerdere games besteld van All your games altijd een dag later in huis. En altijd goeie kwaliteit geen beschadigingen en en een goeie prijs.

Eenvoudig bestellen en snelle bezorging

Ik heb voor de eerste keer hier iets besteld, voor mijn kleinzoon. Het bestellen ging heel makkelijk en de bezorging was super snel. Ik ben zeer tevreden.

alles kunnen vinden wat ik voor mijn Switch nodig had

Eindelijk heb ik een Nintendo switch gekocht. Ik heb meteen alle toebehoren en spelletjes bij All Your Games website gemakkelijk kunnen vinden en kunnen bestellen.

Geweldig snel bezorgd

Heb mario tennis besteld voor de switch geeeldige bezorging bestel hier vanaf nu altijd spellen voor de switch top site

Snelle levering van me bestelling

Snel en makkelijk

Heb de dag van te voren besteld, en hem vroeg de volgende ochtend gekregen, top werk!

Vandaag besteld volgende dag netjes in de brievenbus.

Scherpe prijzen, uitstekende service!!

Eerste zending door Post.nl kwijt geraakt waarna Allyourgames zonder problemen alsnog het spel verstuurde. Super service!!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop