Zoals beloofd

Spel besteld voor de nintendo switch en zoals beloofd de volgende dag in huis!

Heel goed en snelle bezorging

Goede en snelle bezorging

Super snelle bezorging. Goede prijs

Prijs van nieuwe Joycon's en Super Mario Kart 8 deluze waren lager dan andere webshops. Zelfde dag afgehandeld en de dag erna in huis. TOP!

Snelle en juiste levering voor mooie prijs. Volgende keer weer een Nintendo switch spel kopen bij hun.

Snelle levering top!

Erg snelle verzending.

Snel verzonden en zeer goed verpakt.

Geweldig!

Goede en snelle service. Het spel dat ik voor mijn zoon kocht (Zelda voor de swich) was hier het voordeligst. De app is ook handig. Een aanrader!

Prima snel geleverd

Lekker snel in de bus en prima verpakt

Goede prijzen en snel geleverd!

Prijs van games is meestal het goedkoopst van alle aanbieders en volgende dag geleverd (indien op voorraad). Heb inmiddels 5+ games besteld en altijd top!

Snelle verzending, goede prijs

Snel en goed.

Cadeau op tijd ontvangen

Het Pokémon spel, dat ik besteld had, kwam op tijd door de brievenbus! Prima!

Snelle en prima levering

Snelle levering en prima voor elkaar!

Prima site, snelle levering zonder poespas.

Prima site, snelle levering zonder poespas

Snel en voordelig👌🏻

✔ Snelle levering ✔ Goedkoper dan gemiddeld ✔ Veilig en betrouwbaar 💯 zeker een aanrader!!

Keurige webshop snelle levering goede prijs

Alles uitstekend. Beste prijs van t internet en snelle levering, ruimschoots tevreden!

Snelle bezorging

Spel is betaalbaar, snelle bezorging

Zo gepiept!

Alles zoals beloofd afgehandeld. Product werkt naar behoren, prijs goedkoper dan competitie en de volgende dag afgeleverd.

snel geleverd en goede prijs

Snelle duidelijke afhandeling en andere dag al geleverd. Prijs is zeer scherp. Heb een Sony gold headset gekocht. zeer tevreden.

Geweldig en snelle levering

Ik ben uiterst tevreden

Uitstekende service!

Alles gaat snel en eenvoudig via de website bestellen. Je word goed op de hoogte gehouden over je bestelling en word ook snel geleverd.

Duidelijke site en snelle levering.

Voor herhaling vatbaar

Gewoon goed

Meeste games goedkoop en snelle levering.tot nu toe erg goed

Need for Speed Heat besteld voor de laagste prijs die ik kon vinden. Volgende dag per post bezorgd.

Keurig geleverd op tijd netjes verpakt.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop