Top product, jammer van vertraging levering

Product en competitieve prijs zijn we erg blij mee. De levering verliep helaas niet naar verwachting. We hoopte deze zoals vermeld de volgende dag in huis te hebben (dus voor het weekend). Echter werd dit pas halverwege de week erop. Ondanks dat we blij zijn met de goede prijs, wegen de paar euro’s verschil met andere aanbieders dan toch niet geheel op (voor ons) tegen de langere leveringstijd. Wellicht proberen we het nog eens in de toekomst.

Topproduct met een superlevering

Erg tevreden met mijn bestelling op allyourgames.nl. een mooie prijs en netjes geleverd in een beschermde envelop. Plus in de brievenbus zodat je niet thuis hoeft te zijn wanneer dit niet nodig is.

Snelle en goeie service

Spelletjes altijd snel geleverd en goeie prijzen

Snelle levering vlak voor de Feestdagen; super

Supersnelle bezorging. Zie boven.

Snelle bezorging

Een game besteld die goedkoper was en snel bezorgd is en dat in de maand december.

Zoals beloofd de volgende dag in huis.

Goede prijzen en snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering

Waardeloos!

Ik heb een spel besteld voor mijn kleine neefje. Een spel geschikt 7-9 jaar. Wat sturen ze op: alleen in Engels of Frans. Geen Nederlands. Toen was de verpakking al open en konden we niet meer ruilen of terug sturen. Wie stuurt een spel in Nederland niet in het NL op. Betreft Ice Age.

Te laat geleverd

Op de site stond 1 dag werkdag levertijd. Maar ze leverden pas 1 week later!

Niet tevreden met service niveau

Ik had en spel besteld en wilde het ruilen omdat ik het na de kerst dubbel had. Gaf zelf al aan dat het na de 14 dagen was en vroeg beleefd of ik nog kon ruilen en dat het nog in de originele gesloten verpakking zat. Ik kreeg een vrij standaard mail terug waarbij ze meldden dat de 14 dagen bedenktijd voorbij waren en retourneren niet meer mogelijk was. Als je de moeite niet neemt om een ander spel in een envelop te doen voor je klanten en zo reageert dan verdien je in mijn ogen geen ster.

Goede prijs en snelle levering

Scherpe prijzen en top service

Al vijf keer besteld bij AllYourGames.nl Elke keer voor een scherpe prijs en de game de volgende dag in huis!

Snelle zending

Snelle zending.

super

gewoon niets op aan te merken

Super leuk spel

Mijn zoon vind het spel helemaal te gek! Vooral de mini games. Echt leuk gemaakt, kind vriendelijk. Echt aan te raden.

Bestelling de volgende dag aangekomen

26 december spel voor de Switch besteld. Volgende dag netjes aangekomen, ondanks de kerstdrukte.

Perfect, kan niet beter

Snel geleverd. Spel in top conditie! Beste prijs! Ik ga zeker weer bestellen!

Goede, snelle service voor een leuke prijs.

Korte levertijd en netjes verpakt.

Prima besteling en levering

Bestelling was eenvoudig en levering direct volgende dag.

Prima,snelle levering!

Snel en makkelijk besteld. Goed en snel geleverd!

Niets op aan te merken, meestal 1 dag na het bestellen al binnen huis. Heel fijn dat de games zo verpakt worden dat ze door de brievenbus passen. Daarnaast is de prijs ook altijd een beetje lager dan gemiddeld.

Snelle en goede service

Snelle service en meestal goedkoopste aanbieder

Bestellen, minuten tellen, pakje daar en spelen maar.

Zoals al aangegeven, makkelijk bestellen. Snel bezorgd en geen problemen ondervonden. Top dus.

Bestellen ging goed, levering iets langer dan gedacht

Bestellen ging goed, levering iets langer dan gedacht

Geweldige service

Korte levertijd en netjes in de originele verpakking. Zeker een aanrader.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop