Beste webshop voor games die ik ken.

Ik bestel hier regelmatig, en het is altijd goed. Zeer goede prijzen. Snelle levering. Vriendelijk. Zeker een aanrader!

Top! En super snel bezorgd!

Snelle bezorging. Super!

Snelle levering, goede prijzen.

Betrouwbaar bedrijf. Levert op afgesproken tijd en heeft goede prijzen!

Fijne online winkel

Snelle levering en goed product!

Voordelige shop, snelle levering

Ik heb al vaker iets bij AllYourGames besteld en ik ben tot nog toe zeer tevreden over hun service!

snelle levering , goede prijzen

Een super website , net als bij een eerdere bestelling , snel geleverd! nieuwe game in cellofaan

Snelle verzending

Erg leuk spel voor zoon van 6. Hij is er heel blij mee

Goedkope winkel & snelle verzending

Deze winkel biedt spellen veel goedkoper aan dan anderen. Ook ben ik erg tevreden over de verzending, ik had een spel besteld en kreeg hem zelfs een dag voor de release in huis!

Alles netjes geregeld!

De bestelling was netjes verpakt en op tijd geleverd.

Goede game webshop

Goede shop. Prijzen niet overdreven.

Very good in time and packaging.

It arrived well in the expected time and the packaging made it very safe. Thank you

Prima webshop

Altijd mooie prijs en verzending is heel snel. Helemaal tevreden.

Snelle levering en beste prijs!

Snelle levering en de beste prijs!

Snelle levering! Product in goede staat ontvangen!

Goedkoopst en supersnel geleverd.

Alles naar verwachting

Netjes en op tijd geleverd.

Goede prijs, snelle service

We ontvingen het pakket op de beloofde datum en vergeleken met andere webwinkels niet duur.

Super webshop!

Bijna altijd de goedkoopste en super snel geleverd.

Wanneer ik een mail had gestuurd wordt hier niet op gereageerd en het duurde 5 dagen na de aangegeven dag

slap materiaal

Het valt snel uit elkaar en is erg snel stuk.

Super Service!

Games zijn altijd goedkoper bij ALLYOURGAMES. Nadat je een bestelling heb geplaatst word je goed op de hoogte gehouden wanneer je game binnen komt en meestal de volgende dag! TOP!

Ok maar niet meer dan dat.

De website belooft heel wat. Ik bestelde ruimschoots op tijd, bijna een dag ervoor maar had de zending niet op tijd binnen. Na heel duidelijk uitgelegd waarom dit vervelend was kwam er na een standaard antwoord een 'Kan gebeuren'. Dan moet je ook niets op de site beloven. Tegen post.nl klagen heeft totaal geen zin. Tegen dit bedrijf dus ook niet. Als het nu rond Sinterklaas, boerenprotesten of kerst was begrip maar dit was ruim voor die tijd.

Voordelige games

Ze zijn hier één van de voordeligste in games en daarom ook besteld. Communicatie omtrent verzending ging ook ok.

Keurig netjes en snel geleverd

Precies zoals ik besteld had. Goed verpakt en zeer snel in huis

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop