uitstekend

Klantenservice en levering prima. Met klantenservice gebeld uitstekend te woord gestaan en vlotte verweking van mijn vraag. Kortom een aanrader voor aankoop van spellen Trees

Snelle verzending en fijne prijzen

Snelle levering en top prijs!

Snelle levering en een zeer goede prijs!

Snelle levering ,goede prijzen !

Gewoon goed.

Niets op aan te merken. Snel en goed.

Precies zoals beloofd, helaas iets later aangekomen dan verwacht

Tip

Sneller leveringen en volgens afspraak

Snelle en vlotte levering.

Fout bij orderpicken, supersnel contact en direct geholpen! Juiste order volgende dag in huis. Kinderen blij!

Snelle levering, games doen het naar behoren. Zal hier zeker nog eens bestellen.

Prima berichtgeving vooraf. Tijdige levering

Prima berichtgeving vooraf. Tijdige levering

Goede service en bezorging

Zeker een aanrader

Super snelle levering en netjes verpakt.

Tevreden

De prijs was goed en ALLYOURGAMES is betrouwbaar.

Goed geprijsd, snel geleverd

Snelle levering en goedkoper dan in de winkel. Aanrader!

Alles ging volgens planning, heb eigenlijk geen idee hoe ze het beter zouden kunnen doen.

Zelfde wat hierboven staat!

Snelle levering en de prijs is prima

Snelle verzending voor een prima prijs!!

2 nintendo switch games besteld, direct na het plaatsen van mijn bestelling een bevestigingsmail en betalingsbewijs ontvangen. De volgende dag mijn bestelling in goede orde ontvangen. Enige nadeel is dat er geen Track & Tracé code wordt verzonden, maar daar heb ik dan ook niet voor betaald. Beide games waren appart verpakt in een bubbeltjes enveloppe. Ik zal zeker nog een keer een bestelling doen bij deze webshop.

Perfect super snel

Ik was op zoek naar games voor mijn nintendo lite en die heb ik hier gevonden en veel goedkoper dan ergens anders.En de volgende dag waren ze ook binnen.Ik ga zeker nog een keer hier bestellen omdat ik weet dat het betrouwbaar is en duidelijk.

Goals het hoort

Bestelling op stijn en netjes verpakt in de brievenbus.

Goed, goedkoop en op tijd

Bestelling gedaan, paar dagen voor Sinterklaas, dus drukke tijd. Prijs was goed en snel geleverd.

Betrouwbaar, goed en snel

Duidelijke website, eenvoudige betaling. Snelle levering conform bestelling.

Prima webshop

Game werd netjes en snel geleverd top.

Goede prijzen en snelle levering. En ook nog een vaak korting. Wat wil een gamer nog meer?

Snel en goed service

Ik heb fire emblem voor de Switch gekocht, het was de volgende dag vroeg al in de brievenbus. Service is snel en makkelijk.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop