Voordeligste

Voordeligste en binnen 24 uur geleverd.

Snel verzonden en goed verpakt!

Snel verzonden en goed verpakt!

Leuk spel

Het is een mooi vormgegeven spel. Het is wel vrij onrustig. Als hij eruit is gevallen, krijg je wel vrij lange introductie om weer opnieuw te beginnen.

Goede prijs, snelle levering!

De prijzen zijn goed, zeker i.v.m. sommige andere webwinkels. De levering was heel snel. Zeer tevreden over!

Betrouwbare site. De goedkoopste voor ons spel op dat moment en een snelle levering.

Ik zou hier vaker bestellen

Snel, betrouwbaar en goedkoop

De games die ik wilde hebben, voor een perfecte prijs!

Voor het eerst besteld. De game voor een goede prijs kunnen kopen ondanks het een aantal weken geleden uitgebracht. Levering is optijd en alles was goed en geweldig. Bedankt en ik zal hier later weer wat bestellen!

Snelle goede levering

Kwaliteit en prijs is goed. Snelle levering en net is netjes verpakt. Beveel het een ieder aan om hier games te bestellen.

Supersnel

Het spel wat is heb besteld in in 1 dag bezorgt en dat bevalt me heel goed. Verder weet ik niet veel van games af, dat laat ik aan mijn zoon over.

Volledig volgens verwachting

Ster aftrek wegens meervoudig bedelen om beoordeling. Aankoop volledig volgens verwachting ik heb iets uitgezocht, ik heb er voor betaald en het artikel is mij toegestuurd niets meer, niets minder. Ik wil best ergens 'naar verwachting' aanvinken, maar een cijfer geven en beschrijvingen invoeren inclusief persoonlijke gegevens is vervelend.

Het was gegaan zo als het op de site staat. Erg betrouwbaar.

Zeer tevreden spellen volgende dag al in huis!

Zeer goed. Dag na bestelling alles al binnen. Prima service!

Uitstekend!

Goede prijs en super snelle levering!

Toppie

Zal zeker nog eens bestellen

Snel. Makkelijk. Vertrouwbare site. Alles ging goed. Groetjes

Aanrader!

Snel geleverd, altijd de goedkoopste

nette service en snelle levering

Het bedrijf doet wat het beloofd ,,,heel wat waard in deze tijd

Perfect!

Scherpste prijs op de markt en een snelle verzending. Dat is alles wat je als klant van een webshop wilt.

Goede levering en zeer nette prijzen

Prima levering van de spellen. Heb ook een goede prijs betaald. Spel komt vaak gewoon in de brievenbus, dat scheelt weer een pakketbezorger aan de deur!

Top, goedkoop en uitstekende levering

Top, goedkoop en uitstekende levering

Goede winkel met veel keus en lage prijzen

Snel en kwalitatief

Had DOA6 besteld rond 20.00. 2 dagen later geleverd door de brievenbus in uitstekende kwaliteit

Zoals verwacht

Ik kreeg de goede game, erg leuk. Ook binnen 24 uur bij mij thuis. ben zeker tevreden

Perfect!👌👌

Goed geregeld alles