super service

Veel keuze, betere prijzen dan elders, snel verzonden. Top!

Ten eerste kocht ik Call of Duty WWII voor een zeer aantrekkelijke prijs en ten tweede werd het de volgende dag op tijd geleverd.

Zeer goede levering. En spel in goede orde ontvangen

Prima bedrijf

Prima webshop, zoals het hoort!

Prima webshop, verzending op tijd, keurig verpakt. Komt alle afspraken na die ze maken.

Snelle en goede levering!

Ondanks drukte rondom 5 dec, mijn bestelling gewoon de volgende dag in huis! Prima kwaliteit en service!

Scherpe prijs, snelle levering, top!

Scherpe prijzen, snelle levering en goede terugkoppeling via mail.

Snelle levering en voor een goede prijs!

Snelle levering en goede prijzen

Hele goede aanbiedingen en snelle levering. Heldere communicatie. Helemaal top!

Scherpe prijzen en snelle levering

Heb al vaker bij deze winkel wat besteld. Meestal erg scherpe prijzen wat natuurlijk erg belangrijk is voor mij als gierige Nederlander, en de games gewoon netjes de volgende dag door de brievenbus.

Volgens afspraak geleverd!

Netjes op tijd geleverd

Goede prijs, snelle levering!

Goede prijs, vlot bezorgd. Makkelijke website.

Mooi assortiment, hele leuke prijzen en snelle levering

Spellen uitgezocht, betaald en een hele snelle levering.

Snel geleverd en goed verpakt

Prima, goede prijs en snelle levering

Niks op aan te merken.

Volgende dag in huis.

Doet wat het beloofd

Goede prijs, snelle service

Nettjes en snel.

Ik had een switch spel besteld op blackfriday. En het was de eerst volgende werkdag al binnen bij mij. Ondanks dat het toen druk was met de post. Het spel zelf werdt bezorgd via de post. En lag nettjes in me brievenbus in een beschermde envelop. Voor de rest eigenlijk weinig toe te voegen. Alles verliep goed en snel. En heb eigenlijk niks om over te klagen.

Scherpe prijs en levering.

Precies wat je denkt dat het moet doen

Precies wat je denkt dat het moet doen

Nu 3 spellen besteld en super snel in huis! Prijs is ook goed!

Ben zeer tevreden met de artikelen die ik gekocht heb

Vlotte levering en mooi van kwaliteit

Perfekt

Supersnelle levering

Goedkoop en snel

Goedkoopste prijs en binnen een dag geleverd, wat wil je nog meer? ;)

TOP!

Was niet bekend met jullie webshop. Echter snel geleverd en voordeliger kunnen kopen dan bij andere webshops. Fijn voor gezinnen met een kleinere beurs!

Erg tevreden snelle levering

Erg tevreden