Geweldige prijzen, geweldige games. Mooi assortiment en zeer snelle levering. Zeer tevreden. Zal zeer zeker nog vaker hier bestellen.

Snelle bezorging en laagste prijs

Heel snel bezorgd. Hoesje was alleen Engelstalig terwijl op de website een Nederlandstalig hoesje staat. Gelukkig kan je wel Nederlands selecteren aangezien mijn kinderen nog geen Engels kunnen.

Perfect volgens verwachting geleverd

Spoedig geleverd en precies zoals verwacht. Enige opmerking was een onhandige verpakkingsmethode waardoor de verpakking ergens tijdens transport beschadigd is geraakt. Echter geen impact op de producten en marginaal op de gehele ervaring. Zou ze zeker aanraden!

Goede communicatie service

Heb een spel besteld, werd via de e-mail duidelijk en goed gecommuniceerd wat en wanneer ik het bestelde zou ontvangen. Goede en snelle levering van het bestelde.

100% betrouwbaar

Er wordt nagekomen wat er op de site staat. Snelle levering en altijd netjes contact

Duidelijke site, pakket snel geleverd!!

Wij vinden dit een prettige site. We hebben hier voor het eerst besteld en de levering was super snel!! Wij komen zeker terug als er weer een game besteld moet worden voor de gameboys!

De volgende dag al geleverd

Prima en snelle levering!

Besteld en super snel in huis!

Snelle afhandeling

Goeie winkel

Ze zijn best goed als je op tijd besteld en je volgende dag al in huis en lekker goedkoop

De laagste prijs en snelle bezorging

Laagste prijs, snelle bezorging. Al twee keer besteld, dus een aanrader.

Super snelle bezorging en netjes.

Snel geleverd, laagste prijs. Prima!

Snel geleverd, laagste prijs. Prima!

Snelle levering, makkelijk achteraf betalen!

Snelle levering, makkelijk achteraf betalen met een goede betalings termijn!

Snel geleverd, zonder problemen, goede prijs.

Heel tevreden.

Goede keuze en snelle levering

Grote keuze in spellen en snelle levering zoals beloofd. Prijzen zijn ook lager als bij andere webshops.

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering.

Prima website, Snel geleverd

Een spel vesteld, was hier het goedkoopste. Snel geleverd, prima!

Snel, correct en goeie prijzen!

Layton's Mystery Journey: Katrielle en het Miljonairscomplot - Deluxe Edition voor de Nintendo Switch besteld voor mijn vriendin. Deze werd snel bezorgd en je wordt mooi op de hoogte gehouden van het bestelproces. Helemaal top!

Snel en goedkoop

Overzichtelijke website, eenvoudig bestelproces en artikel snel geleverd. Top!

Prima prijs en op tijd geleverd

Niet de eerste keer dat ik hier bestel. Prima prijzen - consistent op tijd verstuurd.

Een voorbeeld voor andere webwinkels

Scherpe prijs. Snel verzonden. Geen problemen. WebWinkel is een aanrader

top

snel en goed en goedkoop

Had per abuis dubbel besteld, werd direct geannuleerd

dik prima

goeie deals