Spannend om bij een voor mij onbekende shop te bestellen. Gekozen voor allyourgames vanwege overwegend zeer goede recensies en het feit dat nieuwste star wars game niet via code maar als echt product werd geleverd tegen scherpe prijs. Helemaal goed, product snel en in goede staat ontvangen.

Voordelig en snel.

Voordelig en snel. Besteld en ontvangen. Nice!

2 spellen afzonderlijk van elkaar als Sinterklaas cadeau voor de kleinkinderen besteld lagen binnen 3 dagen in de bus en een stuk goedkoper dan bij anderen. Zij waren er heel blij mee. Top.

Duidelijke site. Snelle levering.

Prima.

Prima service!

Spelletje was heel snel binnen, ondanks dev'Sinterklaasdrukte'. Prima service. En dochterlief is er heel blij mee! :-)

Snel geleverd voor een goede prijs

Voor de eerste keer besteld bij AllYourGames.nl, maar positief verrast. Luigi Mansion 3 was hier het goedkoopst, daarom hier bestelt. Bestellen was kinderlijk eenvoudig en de game wordt snel en netjes geleverd.

Tevreden over prijs & netjes verpakt

Spel met korting gekocht, 3 dagen later in huis netjes verpakt en gelukkig niet herkenbaar voor mijn zoontje

Nette prijs

Nette prijs en keurige communicatie mbt levering

Goed snel

Goede duidelijke site goede prijzen snelle service

geweldig

Nette aflevering, snelle levering en geweldig spel

Snel en goedkoop!

Uitstekend!

Goede prijs en volgende dag geleverd en nog wel in de drukke Sint periode!

Heel blij

Snelle service, zelfs in de drukke tijd van Sinterklaas, Black friday.

Helemaal goed!

Besteld en de volgende dag in huis! Ook altijd één van de goedkoopste na vergelijking.

Snelle levering, duidelijk bestelproces, goede informatie over product.

Goede levering scherpe prijs

Scherp geprijsd en snel geleverd....top

Binnen 1 dag geleverd

Wat je van een webshop verwacht. Mandje vullen, betalen, dag later ontvangen, klaar. Meer en mooier kan ik t niet maken / omschrijven

snel en compleet geleverd

2 spellen besteld. ze zijn separaat geleverd. 1 een dag erop, de ander de dag daarop. was jammer dat het niet meteen duidelijk was dat het in 2 keer verzonden werd. maar na 1 telefoontje was ik gerust gesteld.

Snelle levering, scherpe prijs

Game gekocht voor een scherpe prijs. Werd snel geleverd.

Top, mooi verpakt, snelle levering!

Top, altijd netjes op tijd!

Goede prijzen en een snelle levering.

Veel info over de games op de pagina. Ook de prijs en de levertijd zijn dik in orde. Mijn bestelling had ik de volgende dag in huis.

Geweldig, doet wat moet doen

Goede en snelle levering

Super snel

Super snel en past door de brievenbus. Kleinkinderen helemaal tevredrn

Goede snelle levering

Makkelijk te bestellen via internet en goede snelle levering.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop