Top service.

Alles 1 dag later in huis. Netjes verpakt. 1 spel krijg mijn zoon dubbel. Super invoudig retour sturen.

Snelle service en goede prijs

Ik heb onlangs pokemon sword gekocht voor 52 euro. Hij was de volgende dag al bezorgd en hij was hier goedkoper dan bij de concurrenten.

Komen hun afspraak zeker na.

Snelle levering en scherp geprijsd

Snelle levering en artikelen zijn scherp geprijsd

Niks op aan te merken

Zoals de titel zegt niks aan te merken op de aankoop van mijn game die ik besteld heb. In mijn geval had ik Jedi: Fallen Order gepre-ordered en op de dag van release kreeg ik deze gewoon door de brievenbus. Heel erg fijn.

Super service

Zeer goede service, makkelijke site om te bestellen, goede communicatie via de mail en bezorgd conform afspraak. Dus helemaal top!

Heel gewelding

Game gekregen op tijd op release date. (voor 8 uur of zo) en in goede orde ook voor een heel goede prijs, Zal zeker aan al mijn vrienden vertellen :)

Geweldig!

Goede service, lage prijzen en snelle bezorging en ook erg betrouwbaar. Helemaal Top!

Bestelling is goed verlopen,

Snel en goedkoop, betrouwbaar

Ik heb hier een spel voor mijn New Nintendo 2DS XL besteld. Dit werd meteen de volgende dag met de post bezorgd, in uitstekende conditie, nieuw in de verpakking. Ik ga hier zeker vaker games kopen gezien de aantrekkelijke prijzen. Aanrader!

Uitstekende service

Spel luigi mansion besteld, netjes verpakt en zoals beloofd, meteen geleverd

Ja ik had mijn spel om 18:06 besteld en ik moet nu 2 dagen wachten dus ik vindt wel als iemand 18:10 hebben besteld dat ze hem dan ook de volgende dag krijgen en voor de rest is het een prima website om te bestellen

Kreeg het zelfs een dag eerder binnen dan verwacht

- Goedkoper dan andere plekken - Eerder bezorgt dan verwacht

De scherpste prijs en de snelste verzending.

Niet alleen was Pokémon Sword het voordeligste om hier aan te schaffen, ook had ik hem al een dag eerder in huis als de releasedatum. Heel erg tevreden, echt een aanrader.

Geen bijzonderheden

Prima, Geen bijzonderheden

Snelle levering netjes verpakt

Goede ervaring, Netjes gemaild dat bestelling verzonden is

Goedkoop maar goed.

De prijzen schrokken mij eerst af omdat ze zo onder de prijs zitten wat bedrijven als bol.com en dergelijke vragen. Puur omdat een goede vriend van mij had gezegd dat het een goed bedrijf was heb ik hier besteld. De bestelling was vlekkeloos en de game was netjes verpakt. Ik bestel hier vaker!

Ik had mijn spel al een dag voor de release binnen!

Keurige snelle levering en goedkoper dan dr concurrent.

Goede prijs, snelle verzending

precies zoals beschreven

Snelle levering en een goede prijs

Bestellen en de volgende dag in huis. Netjes in een bubbeltjes enveloppe.

Erg goed

De pre-order kwam erg snel binnen en daar was ik erg blij mee. Goed bezig.

Product had ik de volgende dag al in huis! Ik ben dik tevreden

Duidelijke en kwalitatief goede service

Ik had pokemon shield gepreorderd, ik heb de game zelfs eerder dan verwacht in ontvangst mogen nemen. Verder was alles duidelijk betreft de bestelling en levering. Kortom, jullie hebben gewoon goede service geleverd.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop