Goede en snelle service!

De bestelling verliep soepel, alles wijst zich vanzelf. D.m.v. E-mail werden we op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. De bestelling werd vlot afgehandeld en we hadden onze controller binnen enkele dagen in huis. We zullen een volgende keer zeker weer hier bestellen.

Snelle levering.

Besteld en de dag daarna al geleverd. Alles duidelijk te volgen via de mail en tevreden over de aflevering.

snel en goed bezorgd

netjes verpakt en volgens verwachting geleverd

LEUKK

Super leuk spel echt een aanrader

Super snel geregeld en zeer snel geleverd, kortom top!

Super snel geregeld en zeer snel geleverd!

Precies zoals verwacht

Werd super op tijd geleverd en in uitstekende verpakking

De goedkoopste, en nog snel ook

Voor het spel dat ik wilde had ik online de laagste prijs gegoogled. Zo kwam ik hier uit, vervolgens met paypal betaald omdat ik de winkel niet kende. Het spel kwam enkele dagen later binnen, dus ik heb niets te klagen. Nette service en goede prijzen.

Eerst besteld niks gekregen gemaild en later toch gekregen.

Goed, Snel en gebruiksgemak

Duidelijke website en ze houden aan hun afspraken, Snel geleverd volgende dag in huis. Verpakking was makkelijk open te maken maar ook voldoende beschermd tegen beschadiging, het pakje kwam dus ook onbeschadigd aan. Een dikke voldoende, deze website is aan te raden.

Op tijd geleverd en goedkoop!

Goede service en de laagste prijs

Heel erg Tevreden

Ze hebben Goeie Deals, Lage Prijzen, Duidelijke Klantenservice, En een Hele snelle bestel service.

Dag voor de release bezorgd, top!

Dag voor de release bezorgd, top!

Vlot en goedkoop

De nieuwe CoD had een scherpe prijs en was snel geleverd. De luchtkussen envelop die ze gebruiken is een risico als je kijkt hoe ze soms met pakketten omgaan bij de bezorgbedrijven.

Geweldige gameplay

Mooie landschappen, leuke nieuwe features en goeie graphics. Een fijne maar toch nieuwe Pokémon beleving!

Netjes, goeie prijs en snel

Kwam via de post na 2 dagen

Zoals altijd, op tijd geleverd.

top

Prima levering

In pre-order bestelling geplaatst. Deze werd een dag vóór de release datum thuisbezorgd. Hartstikke fijn!

Snel geleverd en concurrerende prijzen. Bestel de volgende keer weer!

Pokemon ge preordert. Perfecte timing thuis. Kan niet beter.

Goede en snelle service!

Snel en goedkoop; precies wat ik zoek.

Bij het plaatsen van mijn pre-order werd belooft dat ik mijn game op de releasedatum zelf zou binnen krijgen. Dit was niet het geval, ik kreeg het namelijk zelfs een dag te vroeg binnen. Ideaal! De prijs was ook scherp, altijd mooi meegenomen. Ik kreeg er zelfs een kortingscode bij voor een volgende keer, heel verwelkomend. Al met al heb ik dus niets te klagen, een fijne ervaring en een zeker een webshop die ik in de toekomst van plan ben vaker te gaan gebruiken.

Ruime keuze en niet duur

Goede ervaring, netjes en op tijd geleverd

Tevreden

Snelle levering en voordeligste.

Snelle bezorging, aantrekkelijke prijs

Twee switch spellen besteld bij AllYourGames.nl. De bestelling viel de volgende dag in twee aparte, maar goed ingepakte envelopjes in de brievenbus. De prijs is aantrekkelijk en de bestelling arriveert snel.

Prima webwinkel met uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Sinds mijn zoon een Nintendo Switch heeft is AllYourGames.nl zijn favoriete winkel geworden. De spellen hier zijn toch een fractie goedkoper als de grotere jongens en de levering is goed verpakt en snel.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop