Alles ging goed

Ik heb Death Stranding voor de ps4 een dag voor release besteld en de volgende dag in huis gehad. Perfect gewoon.

Het spel kostte minder dan bij andere sellers en werd één dag voor release geleverd, geweldig!

Snelle service en laagste prijs

Een goed bedrijf dat zich aan z’n afspraken houdt. Ik had m’n spel besteld voor 16:00 en het werd de volgende dag bezorgd. Top!

Genakkelije site, snelle respons en levering

Goede, snelle service

De meeste games zijn goedkoper dan elders, ze hebben een snelle en goede service.

Helemaal prima!

Fijne website en service. Ze hebben erg snel en keurig geleverd. Ik zal zeer zeker vaker bij Allyourgames gaan bestellen

Bestelling is altijd op tijd prijs is meestal het laagste en kwaliteit daar heb ik geen woord voor dat is gewoon altijd perfect

Snelle levering, alleen jammer dat het openmaken van het pakketje de disc niet in goed in de case zat. Verder alles prima.

Had hem een dag voor release binnen, ga zeker meer hier bestellen

Goedkoopste die er is

Dit vind ik één van de goedkoopste en beste aanbieders van games.

Super snelle bezorging, en goedkoper dan de rest

Goedkoopste verkoper en perfecte service!

Pokemon Sword ge-preordered bij Allyourgames, waarbij ik zo ruim €5,- bespaarde in vergelijking met andere websites. Er wordt via de mail een duidelijke bevestiging gestuurd en de game was netjes optijd geleverd! Top service! Ik zal hier dan ook zeker een volgende game bestellen. De game Pokemon Sword zelf is een geweldige nieuwe pokemon game, met een leuke verhaallijn en uitzonderlijk mooi gedesignde gebieden/steden. Ook is het spel niet té makkelijk en blijf het een uitdaging om bepaalde pokemon te vangen!

Goede prijs en snelle levering

Aantrekkelijke prijzen en wordt snel en veilig verzonden.

Super store.

Snel en makkelijk om te bestellen en snel geleverd

Snelle en goedkope service

Binnen een enkele minuten wordt alles met mijn bestelling snel geregeld. Enkele uren naar mijn bestelling al eem bevestiging dat mijn product is opgestuurd. Volgende dag direct in huis. Zeer tevreden!

Te veel spam

Ik vind het niet erg om sites te beoordelen maar de hoeveelheid dat het mij is gevraagt door jullie gaat te ver

Kreeg me pre-order dik optijd binnen

Goede service, snel verzonden, goedkoper dan elders

Prima service, snelle levering!

Erg snel geleverd

Erg snel geleverd de volgende dag al.

Snel verzonden, service zoals het hoort!

Eerst kritisch, goedkoopste etc. Maar naar aanraden van een collega toch een game besteld. Netjes track and trace en volgende dag in huis! Top service zoals het hoort!

Uitstekend. Snel en goedkoop

Als ik fysieke games koop, dan haal ik ze hier. Ze worden snel na betaling verzonden en komen bijna altijd de volgende dag aan. Hier zijn ze ook altijd het goedkoopst. Ik raad het ook aan iedereen aan!

Besteld en de volgende dag in huis!!

Goed. Doen wat ze beloven!

Prima levering

Op tijd geleverd, goed beschermd. Niks mis mee

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop