Goedkoop, snel en betrouwbaar!

Ik had pas net een nieuwe PS5 gekocht en wilde graag Hogwarts Legacy spelen. AllYourGames had hem het goedkoopst - het scheelde liefst € 20 - en ik heb dan ook eerst op Trustpilot gekeken of het wel een betrouwbare partij was. Het leek me te mooi om waard te zijn. Bij Trustpilot waren er geen signalen dat er iets niet in de haak was. Ik heb er dan ook besteld en de volgende dag zat het netjes in mijn brievenbus. Ik ben dus erg content!

Top !

voor het eerst een game besteld bij all your games hoewel het 1 dag later kwam dan gemeld heb ik het toch heel netjes gekregen voor een goede prijs !

Snel geleverd en goedkoop!

Een hele goede ervaring, ik zal voor een volgende game zeker beginnen te shoppen bij AllYourGames.

Minder betaald en snel geleverd!

Altijd top snelheid en kwaliteit!

Wanneer ik een nieuw spel voor de PS5 wil kopen, kijk ik altijd waar dit het goedkoopst is en kom bijna altijd uit bij AllYourGames. Bestel al tijden hier al m’n games ipv bij de grote jongens en altijd volgende dag de bestelling in de bus! Blijf zo doorgaan! Groeten van een tevreden klant

Snel en netjes

Gewoon precies zoals het zou moeten. Heb besteld, kreeg bevestiging en vrij kort er op bericht dat het ingepakt en verstuurd was. De volgende dag had ik het in huis

Snel in huis en niet de duurste.

Duidelijke website en de prijzen zijn goed.

Snel en goed

Snelle en vrindelijke oplossing bij problemen dat ik zelf had veroorzaakt. Jeroen, bedankt.

Zeer goede ervaring

Snelle afhandeling van de bestelling. Bezorging ging heel soepel en snel.

AllYourGames maakt het waar!

Fantastische service Snelle levering Betrouwbaar Klantgericht Klantenservice goed bereikbaar “Koop hier al u gaming benodigdheden”.

Verrassend goed!

Aangename prijs, duidelijke sjop, snelle verzending. 100 punten!

Bestelling ging vlot en kwam snel aan door de brievenbus. Goed beschermd door de bubbel envelop.

Spelletje voor de switch gekocht. Scherp geprijsd en we hadden 'm de volgende dag al in huis. Goed geregeld dus.

prima levering

Snelle levering, prima volgens afspraak, mooie prijs!

Toch blijf ik enigszins onzeker bij brievenbuspakketjes. Maar het werkte, dus dan zal het wel uit kunnen!

Positief en sneller als verwacht

Alles was duidelijk snelle mails over de updates en bestelling was er eerder als verwacht

Goeie prijzen bij all your games. De service is ook top 2 keer gehad dat hoesje van de game stuk was door de bezorger en ze sturen keurig nieuwe hoesje op dat is pas klantvriendelijk.

Super service snelle levering

een prettige ervaring veel games plus korting en snelle levering! wat kan ik nog meer zeggen. zeer tevreden.

Goede prijs, snelle levering

Gekocht op zaterdag, netjes volgens schema op dinsdag in huis.

Altijd snelle en volledige levering

Ik bestel tegenwoordig weinig games meer, maar als ik dat doe, bestel ik ze altijd via Allyourgames. Ze zijn meestal de goedkoopste en leveren in mijn ervaring altijd snel!

Dikke prima

Dag na bestelling ontvangen. Product goed verpakt en ik kreeg wat ik had besteld.

Snel en goed geregeld

Goed en snel geregeld.

Snel en voordelig

Mijn ervaring is alleen maar positief. De prijzen zijn aantrekkelijk, en daarnaast is de verzending heel snel. Voor 18:00 uur besteld is sowieso de volgende dag in huis. Als er al iets mis gaat dan is de service prima geregeld.

Scherpe prijs en snelle service

Scherpe prijs en snelle service

Super.

Nette en snelle levering, eigenlijk gelijk aan bol. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop