Snel doch commercieel

Het bestellen ging eenvoudig - mede doordat ik via een zoekmachine gericht naar het product zocht en zo terechtkwam bij de goedkoopste aanbieder. Wat mij persoonlijk wat stoort is de grote mate van commercialiteit op de website: - "Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, de volgende dag in huis". Ik ben van mening dat men er bij dient te zetten dat op zondag en maandag niet wordt bezorgd. In de tekst wordt er namelijk - onterecht - gepretendeerd dat de volgende dag wordt bezorgd. - een 9,4 als cijfer? Dat is m.i. ongeloofwaardig hoog. Desondanks deze puntjes hier besteld, daar ook ik op de kleintjes moet letten.

Snelle bezorging

Alle bestellingen waren de volgende dag geleverd.

Goed en snelle levering

Goede en snelle levering .

De beste prijs, snel geleverd.

De beste prijs binnen NL en levering was de volgende dag. Top!

The witcher 3 besteld Snel, goedkoop en gesealed. Voortaan kopen we hier!

Betrouwbaar en net wat goedkoper als de rest.

NBA 2k20 op zaterdag besteld en was op dinsdag binnen, prima dus.

Scherpe prijzen snelle levering

Alles perfect geregeld

Levering prima Algemeen goed

Voordelig en snelle levering

Goedkoper uit dan in de winkel. Netjes verpakt in bubbeltjesplastic enveloppe.

Goede snelle levering en leuke aanbiedingen.

Prima site, je bestelt snel en daarna super snelle levering. Leuk geprijsd!!

Goeie service en snelle bezorging tegen een hele goeie prijs

Ik heb heb FIFA 20 bij Allyourgames.nl besteld en kreeg het supersnel binnen.

snel en netjes volgens afspraak geleverd.

Voor herhaling, indien de situatie zich voordoet, vatbaar

Kreeg mijn pakket de volgende dag gelijk binnen zonder enkele problemen

Voor me zoon zn verjaardag fifa 20 gegeven. Hij was er super blij mee. Snel binnen

Snelle levering en goed verpakt

De controller was goed verpakt en snel geleverd. Gewoon simpel en snel zoals je verwacht van online winkels ;)

Goed(koop)en snel geleverd

Via budgetgaming vergeleken, besteld betaald en de volgende dag ontvangen, betrouwbare webshop. Toppie

Super service, zeer scherp geprijsd snelle levering

Snelle levering en netjes op tijd

Alles naar wens.

Pakket is goed aangekomen.

Goed en snel geregeld.

Makkelijk bestellen, en duidelijke site

Best service en heel snelle verzending

Scherpe prijzen en heel snelle verzending.

Helemaal top

Net voor 17.00 uur op vrijdag mijn spel besteld en de volgende dag zorgvuldig verpakt ontvangen, zodat we er de hele vakantie plezier van hebben gehad.

Prima doet wat hij beloofd

Cod op de release dag in de bus om 10:00 prima toch

Prima website, goede prijs, snelle levering

Ik heb de juiste game gevonden en had hem de volgende dag in huis. Dit verwacht ik van een game shop!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop