Prima ervaring, snelle service

Prima ervaring, snelle service

TOP!!

Snelle levering en zeer goede prijzen!

Goede prijzen en service

Altijd goede prijzen. Krijgt op tijd je game binnen met een release datum of zelfs een dag ervoor!

Goede en snelle service! Spel eerder dan verwacht binnen. Super!

Na hier eerdere spellen te hebben gekocht, is het ook deze keer weer heel goed verlopen. Na aankoop meteen bevestiging gekregen en had mijn spel zelfs één dag voor releasedatum binnen!!

Snel geleverd tegen eens scherpe prijs!

Uitstekende ervaring

Lage prijzen, snelle levering

Top! Koop nergens anders me games!

Games aanschaffen die goedkoper zijn, dan bij andere aanbieders.

gewoon goed

werk kei simpel bestellen en het komt thuis, precies voldoen aan mijn verwachting met een webshop klasse

Goede service en levering op tijd.

Tot nu toe zijn altijd de bestellingen op tijd geleverd. Service is top!!

Snelle verzending van goede spellen

De spellen zijn goed verpakt en snel verzonden.

Prima, laagste prijs

Nette snelle levering

Prima levering!

Snelle levering en duidelijke communicatie

Het spel was snel geleverd (op de dag van de release) en ik heb hierover duidelijke mails ontvangen..

Alles verliep erg soepel.

Levering binnen aangegeven tijd en in prima staat. Scherp geprijsd!

Betrouwbaar en voordelig

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad.

Ontvangen binnen 20 uur na aankoop voor de laagste prijs in Nederland. Allemaal super.

Beste prijs, sneller geleverd dan verwacht

Spel gepre-orderd. Kreeg mailtje dat hij was verstuurd, voor de releasedatum. Lag inderdaad de volgende dag in brievenbus. Zoon superblij!

Prima geregeld !

Altijd de scherpste prijzen, netjes verpakt en altijd op tijd. Game wordt netjes geleverd op de dag van release, dus dat is prima.

Product zoals omschreven, en heel snel geleverd.

Snel

Besteld en de volgende dag in huis

Prima ervaring.

Ik kreeg mijn pakketje op de perfecte dag binnen!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop