Hele goede service

Heel goed en netjes afgehandeld

Nette prijs, uitstekende levering. Niks te klagen

Top, snel geleverd

Zoals altijd weer goed!

Ook deze keer kwam alles weer snel en netjes aan.

Snel en goedkoop

Helemaal top

Altijd scherp geprijsd (zo niet de scherpste), en de volgende dag in de brievenbus.

prima in orde

Laagste prijs op moment van bestellen en snelle levertijd!

Fifa20 besteld, volgende dag al op tijd bezorgd! =)

Top !

Service zoals verwacht wordt!

Prima snel, irritant veel mailtjes

Voordeel: Bezorging en levertijd: 4 sterren. Helemaal niks op aan te merken, binnen 2 dagen, klopte allemaal. Nadeel: als je geen review schrijft krijg je tot 4 maal toe mailtjes met de vraag of je ze wil beoordelen en dat is simpelweg belachelijk irritant. Ik snap dat je graag goede reviews wilt hebben omdat dat tegenwoordig belangrijk is, maar stop met die onzin mailtjes.. gewoonweg irritant

Fifa 20

Top verzending zeer snel zoals áltijd

Super service en mooie prijzen voor de games

Prima zaken doen voor een prima prijs!

Alle geleverde producten zijn op tijd en keurig veilig verpakt aangekomen op ons thuis adres.

Scherpe prijs en snelle levering

Scherpe prijs en snelle levering

Snel en vertrouwbare website

Heel snel geleverd..

Netjes op tijd geleverd

Bij een FIFA game wil je dat het op tijd geleverd wordt en dat hebben ze goed gedaan. Daarbij maakt de winkel kenbaar dat ze blij zijn dat je bij hen de aankoop hebt gedaan, ook leuk!

Snel geleverd, helaas geen pro order code.

Ik heb fifa gepreordered. Het spel is netjes op de release dag geleverd. Helaas zat er geen pre order code bij.

Leveren snel zoals aan gegeven, top!

Ik ga zeker al mijn games etc hier bestellen. Ze leveren snel en niks op aan te merken. Duim omhoog

Tof

Goede kwaliteit en snel bezorgd op de afgesproken datum . geen vertraging zat in

Product kwam snel aleen was mijn product iets beschadigt

Alles ging perfect!

Snel en makkelijk kunnen bestellen, volgende dag had ik het binnen.

Fifa 20 was een dag eerder

Spaarpot Oost 4