Perfect.

Mijn bestelling is zelfs een dag eerder dan afgesproken geleverd.

Snelle service voor een betaalbare prijs

Gunstiger geprijsd dan de concurrent en doet niet onder voor de levering. Geen ervaring met de klanten service.

Supersnelle bezorging

Spel was een dag eerder geleverd, super!

Snelle service, mooie prijzen

Perfect!

Snelle levering, goede prijs. Had nog een vraag voor de helpdesk en werd vlot en netjes te woord gestaan aan de telefoon.

Nog nooit hier besteld. Ga het vaker doen het is goed bevallen.

Prima shop

Bestelling van een Nintendo Switch spel was binnen 2 dagen thuis voor een gunstige prijs.

Op tijd en juiste product

Goede en adequate bezorging

ik heb een top ervaring gehad met het bestellen, product was optijd en goed geleverd.

het product dat ik had besteld kwam op een goed moment van de dag binnen, was in goede staat en doet het prima. verder was het bestellen makkelijk en koste het niet veel moeite.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Leveren zeer snel

Dat ze zeer snel leveren

Product goedkoper dan bij de concurrenten. Product werd een dag eerder geleverd dan verwacht. Niks slecht over te zeggen

Geweldige service!

Ik had Fifa 20 voor de Playstation 4 besteld en ik kreeg hem een dag eerder dan al mijn vrienden die hem bij een ander hadden besteld. Zij gaven ook aan dat ze voortaan via deze site dingen gaan bestellen. Daarnaast was AllYourGames.nl ook de allergoedkoopste van heel Nederland! Kortom: Top website met goede prijzen en services.

Snelle en goede service

De eerste keer hier een spel besteld als pre-order, FIFA20. Heel duidelijke website, veel betaalmogelijkheden en we werden goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de verzending. Het spel werd ook op de releasedatum thuisbezorgd, dus mijn zoon, dochter en man waren superblij.

Goede prijs, snelle levering

Ook contact gehad met de klantenservice over of een spel eventueel weer terug in de collectie komt. Snelle reactie hierop gehad.

Super snelle levering top👍

Snelle levering kids blij met het spel

Levering keurig op de dag die beloofd was. Simpel bestellen en je krijgt direct de bevestigingen per mail. Super

Goede prijs en snelle levering gewoon zoals het moet.

Snel en zeer goed

Spreekt voor zich, snel en goed.

Het is snel geleverd

Betere service dan Bol.com!

Allyourgames.nl zijn niet alleen de goedkoopste maar leveren gewoon netjes op tijd wat je besteld. Je word goed op de hoogte gehouden waar je bestelling is en wat de status is. Dit is bij andere zelfs grotere websites niet het geval! Ga zo door Allyourgames.nl! 5 sterren!

Ik heb geen problemen ervaren met het bestellen noch met bezorgen dus top! Bedankt

Wat een geweldig bedrijf

Echt een geweldig bedrijf met goede betaalbare spellen. De klantenservice is vriendelijk en mijn spel werd op tijd geleverd

Uistekend

Goede snelle en duidelijke service,

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop