Alles top

Een geweldig spel. Snelle verzending. Super.

Op tijd geleverd

Goeie shop goeie prijzen en ook nog op afspraak 👌🏻

Fijn en snel geleverd

Een goede site en goedkoper dan andere sites!

Uitstekend!

Binnen 1 dag geleverd, goed verpakt en heb nergens problemen mee gehad!

Gewoon super

Snel,makkelijk, App werkt ook prima. Een van de goedkoper winkels zoniet de goedkoopste. korting op volgende aankoop en een keer had ik dat een hoesje defect was bij levering. Gebeld en binnen een dag nieuw hoesje 👌🏻👍🏻

Snel geleverd ,stuk goedkoper

Het spel FIFA was hier het goedkoopst , volgende dag in huis zonder verzendkosten . Ideaal ! Beveel iedereen deze site aan

Goede prijs en snel geleverd

Een Nintendo switch spelletje als verjaardagscadeau voor ons neefje gekocht. goedkoper dan de gemiddelde grote webwinkels/winkelketen. Gratis geleverd en snel in huis. Erg tevreden dus!!

Super snel, makkelijk en goedkoop

Niks op aan te merken. Betrouwbare en snelle levering. Goedkoop vergeleken met andere webshops

Snelle service en zonder problemen netjes het spel ontvangen op de release datum

Zeer prettig!

Goede prijs en altijd op tijd geleverd.

Wederom een pre-order op de dag van uitkomend geleverd, prima zaak!

Levering op tijd, betaling achteraf mogelijk. Alles naar wens! Volgende keer weer

Pre-order besteld, dag voor release ontvangen, keurig nette communicatie

Ik had FIFA 20 gepre-orderd en deze kwam zelfs de dag voor de release al op de deurmat gevallen. Nette, duidelijke communicatie.

Fantastische service!

FIFA 20 voor de PS4 gehaald en de levering en prijs waren ideaal. Zeer tevreden.

GOED

Mijn spel was opende release datum binnen en netjes verpakt

Goede website waar ik zeker vaker games bestel. optijd geleverd en goede service.

Goede prijs en spel zoals aangegeven

alles prima!

preorder kwam op tijd. alles prima. ben heel tevreden.

Snel verzonden, snel in huis.

Op zondag een Switch game besteld, dinsdag in huis. Sneller kan dus niet.

Goedkoop, snel bezorgd en werkt perfect 👌🏼

De snelste service en de goedkoopste prijzen

Spel geleverd op afgesproken dag! Super!

Het spel dat ik besteld had kwam pas een paar welen later uit. Een pre order bestelling dus. Op de dag af op tijd gekeverd! Super!!!

FIFA 20 de dag voor release al binnen!

Ik bestelde FIFA 20 bij AYG omdat zij het goedkoopst waren. Het bestelproces was heel vloeiend en het spel werd een dag voor de officiële release al bezorgd.

De prijs is goed en de levering keurig op tijd.

Prettige site, goede service

Beste prijs op het internet. Snelste levering.

Kan dus niet beter.

Spaarpot Oost 4