Heel tevreden. Volgende dag direct in huis.

Prima service en prima prijs.

Beste prijs, snelle levering.

Geen gedoe! Snelle levering. Vergeleken de andere webshops die vertrouwt zijn en snel leveren hier toch de beste prijs tegen gekomen! Al met al 10/10

mijn ervaring is goed. product werd keurig volgende dag bezorgd. ik heb wel 1 kanttekening maar dat is puur theoretisch. Er wordt op de website uitgebreid geadverteerd met bezorging de volgende dag. Mijn ervaring is dat het ook daadwerkelijk bezorgd wordt, wel jammer dat de voorwaarden aangeven dat op het moment dat het niet de volgende dag bezorgd wordt je eerst meerdere werkdagen moet wachten alvorend je de klanrenservice ksn contacten. lijkt mij toch een beetje vals adverteren! Maar zoals gezegd bij mij keurig op tijd bezorgd. ik zou hier zo weer bestellen (ondanks de niet nette voorwaarden gelet op bezorgreclame)

Best Place to Buy your Games

Fast and Smooth Delivery Good Prices

Besteld op deze dag is letterlijk morgen in huis! Ik had 2 spellen besteld en dacht dat ik juist thuis moest blijven, anders zou het natuurlijk niet in de brievenbus passen. Maar dat was niet nodig geweest ik kreeg netjes 2 spellen los verpakt!! Zeker niet de laatste keer dat ik hier besteld heb

Makkelijk, en snel.

Makkelijk om te bestellen. Goedkoper dan ergens anders. En snel bezorgt.

Heel fijn mooi op tijd geleverd en voor minder geld als bij de bekende filialen

Goede en snelle service!

Prijs en kwaliteit is top, vergeleken met concurrenten een van de goedkoopste. Tot de volgende bestelling!

Prima website, snelle levering.

Overzichtelijke site. Viel mij op dat games hier doorgaans goedkoper zijn dan op andere websites en dat ze alsnog gratis levering en retourservice hebben. Zou hier zo weer bestellen.

Snel geleverd en duidelijk bestelproces.

Zie titel

Snelle verzending

De verzending was erg snel. Product is goed verpakt.

Heel goed!

Heel fijn, goedkoop kunnen kopen en ook snel verstuurd en goed geïnformeerd over bestelling zelf! Ik ga zeker deze site vaker gebruiken.

Snelle en vlotte bestelling.

Mocht zelfs aangeven wanneer het bezorgd zou worden.

Super! Direct geleverd.

Top service.

Snel geleverd, product afwijkend van afbeelding op de website

Voor de PS4 Pinball Arcade Season 2 besteld> Eigenlijk voor de "Tales of the Arabian Nights" flipperkast. Die zou hier op staan. Volgens het plaatje op de website bevat dit spel "23 stunning tables" Maar helaas een andere versie gekregen, met het opschrift "20 stunning tables" En helaas mist Tales of the Arabian Nights. (wel raar overigens want in het begeleidende boekje staat hij wel ???)

Altijd tevreden als ik iets bestel bij deze webshop

Scherpe prijzen en snelle levering

Ik bestel hier graag mijn games, de prijzen zijn heel erg scherp, en de levering is ook snel! ben er erg blij mee!

Goede games voor weinig geld

Een ding is jammer, ze leveren alleen in Nederland

Goedkoop en snel geleverd, top dus!

Goedkoop en snel geleverd, top dus!

Goedkoper dan andere aanbieders, snelle service.

Beste prijzen die je kan vinden en snelle verzending. Helemaal top dus!

Waarom vragen om beoordeling als ik het product nog niet heb ontvangen?

Procedure van bestellen verliep soepel echter is het niet logisch dat mij nog voor ontvangst van de bestelling meermaals gevraagd wordt om een beoordeling. Met vriendelijke groet, Hugo Jansen

Goede snelle levering.

Simpel, snel en goed

Bestellen via de website was simpel en ook het betalingsproces was snel. De producten werden de volgende dag gelijk bezorgd. Ze waren goed verpakt en van goede kwaliteit.

Zeer scherpe prijzen en snelle levering

Eerste keer dat ik hier bestelde was het even afwachten hoe snel en hoe geleverd werd maar toen de volgende dag de game per brievenbuis post geleverd werd, zonder beschadigingen en orineel verpakt, was voor mij het bewijs geleverd. Ondertussen twee Switch games gekocht en er zullen er nog velen volgen

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop