Prima webshop

Prima winkel produkt snel geleverd maar vind het wel raar dat we het spel in het Duits geleverd kregen terwijl ik gewoon nederlands had besteld. Gelukkig kon het spel ook in het nederlands ingesteld worden

Snel

Snelle verzending

Prima afhandeling

Goedkoop en prima

Gewoon goed

Helemaal goed

Snelle levering en je krijgt wat afgesproken is

Duidelijke omschrijving van de games en men komt de afspraken goed na

Snelle levering en een betaalbaar spel.

Kwam later dan afgesproken

Mijn pakket kwam een dag of twee later dan afgesproken. Daarnaast zat de disk los in de omslag. De voorkant van de omslag was ook een beetje ingedrukt bij aanvang. Voor de rest doet de game prima.

Snel en goedkoopste

Prima hoppelakee

Alles ging helemaal mooi

Heb super smash Bros besteld voor een mooie prijs en kreeg hem de volgende dag gewoon mooi binnen.

Levering zoals verwacht.

Netjes binnen de aangegeven tijd m'n controller ontvangen. Niks op aan te merken. 10/10 would order here again.

Goedkoopste met een snelle levering

Na korte tijd zoeken op internet zag ik al snel dat AllYourGames de goedkoopste is wanneer het aankomt op het kopen van games. De levering was daarnaast ook zeer snel.

prima shop

prima shop, duidelijke site, snelle verzending, komt afspraken na

Goede prijs snel geleverd

Spelletje wat ik besteld heb is hier het goedkoopste en was snel in huis

Snelle verzending

In goede staat ontvangen

Best prices on the internet!

Best prices and really fast delivery on my order.

Goede prijs en snelle levering

Mede door andere positieve reviews en de gunstige prijs heb ik mijn aankoop gedaan bij All Your Games. Snel geleverd conform afspraak.

snel en goed

gemakkelijke website , snel en netjes geleverd , ga zo door!

Goede levering

Goede levering en goede nazorg

super!!

Goedkoper dan in andere winkels/ webshops en snelle levering!!

Snelle levering van een fantastisch spel.

De bestelling was de volgende dag in huis, zeer snel ook de bevestigings mails ontvangen. Super Mario Maker 2 is zelfs voor iemand die zelf geen interesse heeft om levels te bouwen een aanrader. In de storymode zitten al 100 fantastische levels zoals je van een Mario game mag verwachten, misschien zelfs nog wel beter. En doordat je uit een oneindig aantal levels kan kiezen die gemaakt zijn door andere spelers, raak je niet uitgespeeld.

Pretty good

Ik had Mario maker 2 met 12 maanden online besteld. Ik kreeg eerst de normale versie opgestuurd, maar na een kort belletje werdt die al snel vervangen, dus dat was niet een al te groot probleem. Prima klantenservice. Prima site.

Alles zoals het hoort

Onze dochter mocht een spelletje voor de switch kiezen. Mario odyssee werd het. Het spel was snel binnen en werkt goed!

Prima levering

Snelle en goede levering

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering En een goede prijs/kwaliteit verhouding. Je betaalt een redelijke prijs!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop