eerste aankoop, zeer tevreden

snel en duidelijk behandeling, snel bezorging

Hele fijne werkwijze

Goeie prijs

Juist product. Snelle levering..

OP woensdag avond laat besteld op vrijdagochtend via brkevenbuspost geleverd. Netjes gedeald en veilig verpakt snel geleverd. Spel functioneert prima en de prijs was 30% lager dan elders. En geen verzendkosten. Ideaal

Snelle levering, concurrerende prijzen.

Prima service, snelle levering!

Game besteld, levering prima en vertrouwd!

Direct verstuurd

Pakket was direct verstuurd, en kwam de volgende dag. Alleen de postbezorging gooide het in de verkeerde bus, maar daar kan allyourgames niks aan doen.

Leuk

Super snel bezorgd - Top

Binnen 2 dagen mijn game ontvangen en goedkoper dan andere winkels. Volgende keer zal ik hier weer mijn bestelling plaatsen.

Spel uitgezocht, volgende dag al in huis! Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Leuk spel

Super snelle levering!

Zeer goed niets op aan te merken.

Snelle levering tegen laagste prijs

Zal wel prima zijn, is een kado voor ons klein kind!!

Geen ervaring met games.

Snel en goede prijs

Mijn game werd snel verzonden en was zeer gunstig geprijsd.

Snel en goed geleverd!

Gewoon prima

Bestelling binnen tijd en voor goede prijs. Prima shop!

Levering vlot voor goede prijs

Prima internetwinkel. Goedkoper dan de anderen en vlotte levering producten. Niets mis mee.

Op zaterdag besteld, dinsdag in huis!

Snelle levering, geweldige prijzen. Voortaan zal ik weer eerst hier kijken voor een nieuwe game.

Netjes en snel

Snelle levering, goed verpakt. Prima ik zou er weer bestellen.

Superfijne site en de levering was snel en de verpakking was ook super!

Mijn zoon wilde graag een game. Deze had ik snel en makkelijk besteld bij jullie. Levering was zoals aangegeven, heel snel. En de game was super verpakt.

Snelle en goede levering

Hier onlangs een bestelling gedaan. De prijs was een stuk lager dan bij andere winkels. Daarnaast was het spel een dag later al binnen zoals beloofd.

Dag erna ik huis🎉

Helemaal geweldig