Alles is goed gegaan met bestelling et goed service

Goede, snelle levering

Prima kwaliteit en het product is zoals aangegeven op tijd geleverd. Een goede keuze, zeker aangezien je een aantal euro’s kan besparen vergeleken met concurrenten.

Snelle levering beste prijzen

Snelle levering en goede prijs

Mijn pakketje werd keurig op tijd geleverd, precies zoals aangegeven. Ook ben ik heel tevreden met de prijs van de game.

Betrouwbaar

Wel vaker hier besteld, had het alleen wel 1 dag eerder verwacht. maar mag zeker niet klagen

perfect, convenient, fast

Perfect experience, best price on the market, really fast delivery. I could not be happier. the packaging was perfect too, mailbox size but with enough damping. thank you!

Snelle bezorging, goede prijs

Snelle bezorging, goede prijs

perfect

erg snel en netjes geregeld. Niks op aan te merken

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Goedkoper en snelle levering

Het spel was goedkoper dan bij andere winkels en de levering was snel! Voor herhaling vatbaar dus

Geen snelle levering wel goed product

Het product is gewoon goed, maar helaas geen snelle levering. Vandaag besteld morgen in huis komen ze niet na! Voor het eerst besteld dus begon wel me twijfels te krijgen dat ik nog geen bestelling binnen heb.

Goede prijs en snelle service!

Onlangs Crash Team Racing besteld. Naast een gunstige prijs ook zeer snel de andere dag geleverd! En dat terwijl ik later op de dag het spel pas had besteld. Top!

Fijne snelle levering

Top.snel bezorgd aanrader

Snelle levering,

Ik had een spel voor de playstation besteld. Deze werd netjes de dag later geleverd. Het product zat netjes verpakt!!

Shell levering.

U kunt levering waar andere het na 3/4weken niet kunnen leveren. Voor die andere : haal items van website als je toch niet kunt leveren: .

Mooi product, goeie prijs

Goede AAA games voor een uitstekende prijs.

Snel

Top winkel

Levering is snel en meestal is het goedkoper dan in de gewone winkel

Vlot + (leverings)afspraken nagekomen

Zoals je hoopt dat een webshop functioneert. *****

snelle levering, goede prijs

Altijd de laagste prijs en snelle levering. Top!

Top levering en snel voor een goede prijs

Perfect!

Super shop, heel tevreden over.

Netjes op tijd geleverd. Game in seal. Niks op / aan te merken.

Goedkoop en snel geleverd.

Goedkoop en snel geleverd. Dag voor de release al ontvangen. top.

Was de volgende dag al in huis. Goed verpakt. En kon lekker door de brievenbus.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop