Pluspunten
Snel en goedkoop geleverd. Heel erg genieten van het spel.
Pluspunten
Ik vond de bestel beschrijving zeer duidelijk, de levering heel goed en snel er was geen 1 krasje te zien op de cd of verpakking ervan Heel erg tevreden ik vertrouwde de site in eerste instantie niet maar naderhand vertrouwde ik erop dat ik me pakketje gewoon ging krijgen
Pluspunten
Geweldige game voor een klein bedrag kunnen kopen hier! Had het de volgende dag al in de brievenbus
Pluspunten
Goedkoop en snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede prijs en snelle verzending waarvoor je niet thuis hoeft te blijven. Super!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Het is lekker goedkoop.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle en nette levering. En een goede prijs!
Pluspunten
Hanteert lage prijzen. Bestelling de volgende werkdag in huis. Goed verpakt.
VerbeterpuntenDe doos van mijn game was in het frans en niet in het nederlands. Misschien dit vermelden op de site.
Pluspunten
Makkelijk besteld, goede prijs, snelle levering, goed op de hoogte van bestelling en bovenal goede game.
VerbeterpuntenGeen slechte opmerkingen
Pluspunten
Uistekend geholpen middels een scherpe prijs en snelle levering!
Pluspunten
Snel, goed en goedkoop
VerbeterpuntenNiet altijd op voorraad.
Pluspunten
Snel netjes goed
Pluspunten
Snelle levering, mooie prijzen. En ze hebben echt al mijn spellen
Pluspunten
Goedkoopste voor Mario Kart 8 Deluxe voor de Switch in NL, snelle en degelijk verpakte verzending. Bedankt!
Pluspunten
Tot nu toe altijd goed contact met de leverancier. Leveren producten tamelijk snel in het weekend af en toe een dag langer wachten. Maar dat maakt de prijs ruimschoots goed. De spellen die ik voor de switch heb besteld (meerdere) zijn allemaal goed, geseald en netjes verpakt. Top bedrijf en mooie prijzen. Spellen hebben soms anderstalige hoesjes maar de spellen werken gewoon op de Nederlandse producten.
Pluspunten
Snelle levering zonder verzendkosten en tegen een zeer scherpe prijs
Pluspunten
Goed en snel geleverd!
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop