Pluspunten
Jullie waren het goedkoopste waardoor mijn keus voor jullie snel was gemaakt!
Pluspunten
Snel geleverd, goedkoper dan andere winkels
Pluspunten
Nadat het spel eerst niet geleverd is door Postnl, hebben ze gelijk een nieuw spel gestuurd met pakketpost. Top opgelost
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snel geleverd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
perfecte prijzen en service, kan niet beter! 10/10
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen boekje bij de spellen gekregen
Beste Jordy, Dank voor uw feedback! Wij leveren enkel nieuwe gesealde spellen. Dit houdt in dat deze spellen zou vanuit de fabriek?uitgever geleverd worden. Tegenwoordig zit er inderdaad steeds vaker geen boekje/handleiding bij games omdat deze digitaal gepubliceerd worden. Op het moment dat er bij de door u ontvangen game geen boekje zit dan betekent dit dus dat dit standaard het geval is. Hier kunnen wij (en alle andere gameshops) helaas niets aan doen. Wij hopen hiermee eventuele verwarring weg te hebben genomen. Tot slot wensen wij u veel plezier met de game toe! Met vriendelijke groeten, Jessien van Stiphout AllYourGames.nl
Pluspunten
Goede prijzen (scheelt soms meer dan 50% met Bol, GameMania of MediaMarkt) en supersnelle betrouwbare levering.
VerbeterpuntenAssortiment mag uitgebreider.
Pluspunten
Pluspunten
Producten heel erg snel binnen en dat voor een lage prijs!
VerbeterpuntenTot nu toe geen
Pluspunten
Snelle levering, voordeligste prijs
Pluspunten
Snelle service. Zo nu en dan mooie prijzen
VerbeterpuntenNiet echt eigenlijk
Pluspunten
Snel en de goedkoopste. Daar houden we van!
Pluspunten
Pluspunten
Doen wat ze zeggen
Pluspunten
Eerste bestelling ging niet zo goed, maar werd goed behandeld door de klantenservice. Tweede bestelling ging prima en pakket kwam de dag daarna.
VerbeterpuntenAndere verzorging opties waarbij je een TTC krijgt.
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop