Pluspunten
Spel gekocht waarna het supersnel in een bubbelenvelop werd geleverd. Daarnaast is de prijs top. Waarschijnlijk ga ik nog een Nintendo Switch- spel bij deze winkel bestellen.
VerbeterpuntenMisschien is het handig om meer reclame voor de webwinkel te maken ? De webwinkel ben ik alleen via “budgetgaming”op het spoor gekomen.
Pluspunten
Geen problemen gehad
Pluspunten
Kwam gelijk de dag naar bestellig aan
Pluspunten
Snelle bezorging en goede prijs
Pluspunten
goedkoop
Verbeterpuntenlaat beter zien dat je te vertrouwen
Pluspunten
Uitstekende eerste bestelling. Laagste prijs in NL, snelle afhandeling, correcte aflevering. Helemaal prima, thanks!
Pluspunten
Meerdere bestellingen geplaatst, altijd goed en snel geleverd tegen bijzonder gunstige prijzen.
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Was snel binnen, netjes verpakt! :)
Pluspunten
Goede prijs. Goede snelle levering
Pluspunten
alles ging zoals gepland.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Eenvoudige website, waardoor het product gemakkelijk te vinden is. Snelle levering in bubbelfolie-enveloppe.
Levertijd, ipv volgende dag in huis, kunnen jullie beter 3 dagen later in huis neerzetten.
Beste Jessie, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Vervelend dat u uw bestelling niet direct de volgende dag heeft ontvangen, onze excuses daarvoor. Wij hebben uw bestelling wel op tijd verzonden zodat deze de volgende dag binnen had moeten komen. Helaas treed bij 1,7% van de brievenbuspost vertraging op bij PostNL. Dit geven wij ook aan op onze website. Het lijkt erop dat u bij deze 1,7% hoorde. Helaas was uw bestelling te laat, maar wel fijn dat deze na 3 dagen alsnog was binnengekomen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, AllYourGames.nl
Pluspunten
Bestelling wordt snel geleverd en de prijs is schappelijk vergeleken met andere online winkels
VerbeterpuntenMetro exodus speciale editie georeorderd deze werd plots gecancelt zonder verdere toelichting. Al denk ik dat de publisher de oorzaak was, het was alsnog prettig geweest wat meer uitleg over de rede van cancelling te krijgen
Pluspunten
Lekker snel en goed geregeld
VerbeterpuntenPrijs kan altijd beter ;)
Pluspunten
Netjes optijd bezorgt(op releasedatum) goedkoper dan de ‘grote’ spelers op de markt. Een 8 omdat het altijd goedkoper mag! Betrouwbaar vanwege het nakomen van de afspraken
VerbeterpuntenZorg hoger in Google zoekresultaten te komen en misschien een beter algorythme voor aanbevelingen op basis van recente zoekresultaten
Pluspunten
Hebben sommige spellen een stuk goedkoper. Perfecte kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Het is goed
VerbeterpuntenAlles is goed
Pluspunten
Goed product snelle levering. Erg vriendelijk personeel aan de telefoon! Ga zeker meer spellen hier kopen als de prijzen zo laag blijven. Netjes geseald geleverd!
VerbeterpuntenHet product is Engels (hiermee bedoel ik het doosje)Voor mij zeker geen probleem en het werkt exact hetzelfde als het Nederlandse product. Stond alleen zover ik heb kunnen zien nergens vermeld. Dus mocht je weinig interesse hebben in een hoesje dan zul je geen verschil merken!
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop