Pluspunten
Een hele scherpe prijs!
VerbeterpuntenDe website lijkt op eerste blik onbetrouwbaar.
Pluspunten
Snel geleverd en makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Al eerder besteld en wederom snel geleverd zonder fratsen.
Pluspunten
Het was voor mij ongelooflijk dat er zo'n groot prijs verschil zat tussen de aan koop van mijn PS4 games. Serieus het verschil tussen AllYourGames en de bekende speelgoed en andere winkels kwam op 10% tot zelfs 40%. Ik had zelfs een eng gevoel of het misschien niet de juiste games waren of levering een probleem kon worden, maar geen van dit alles. Een zeer tevreden klant.
Pluspunten
leveringen gaan goed, mooie prijzen, zijn meestal lager dan originele prijzen op xbox store of gameshop winkels, maar verschil niet groot bij andere webshops, schommelt nogal kwa prijzen
Verbeterpuntensoms kan je er niet de speciale edities van de games krijgen bv mortal kombat 11 premium editie dat zou ik graag meer zien ze hebben veel concurrentie op het web nu dat merk je aan de prijzen die zijn ineens een stuk hoger dan vroeger
Pluspunten
De prijzen zijn mooi, en de levering is snel. Ik vind het helemaal prima zo :)
VerbeterpuntenHek niee
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Goede prijs, Snelle levering
Pluspunten
Het product was snel en goed geleverd
Pluspunten
Snel en netjes afgerond allemaal TOP.
VerbeterpuntenIs prima
Pluspunten
Ga vaker iets bestellen. Erg tevreden!
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
de snelheid waarmee het spel geleverd was, is bijna niet te versnellen. heb hier thuis een super blije zoon
Verbeterpuntenkan niets bedenken! gewoon super
Pluspunten
Prima prijs en snelle levering. Top!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heldere website. Snelle levering. Per mail goed op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenNog concretere omschrijving vh spel. Bijv. welke DLC je er nu wel of niet bij krijgt.
Pluspunten
goede communicatie
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Goede service, snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar. Top!
VerbeterpuntenN.v.t
Spaarpot Oost 4