Pluspunten
Nice game, really fast delivery and good price! I am gonna definitely buy again :D
Pluspunten
Snel en netjes en overzichtelijk
Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenNiet bekend
Pluspunten
Op tijd leveren
Pluspunten
Erg snelle levering, goedkoopste ook nog eens!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit! top!
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Zeer scherpe prijzen, snelle levertijd en altijd perfecte kwaliteit.
Pluspunten
Netjes en snel
Pluspunten
Snelle levering, was de dag daarna al bezorgd
Pluspunten
Goede en snelle service!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goedkoop, goede service, snelle levering.
Pluspunten
Scherpe prijs en altijd optijd met de release
Pluspunten
Prijzen zijn heel realistisch. Je wordt goed geïnformeerd over het verzenden. Goed verpakt en snel binnen.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Goed in het leveren van niet werkende spullen.
VerbeterpuntenZorgen dat klachten worden afgehandeld en klanten werkende spellen krijgen i.p.v. geld betalen voor niks.
Beste Mike, Dank voor uw feedback. U heeft bij ons een product besteld die wij vervolgens de volgende dag hebben geleverd. Zoals u bij ontvangst heeft kunnen zien hebben wij een factory sealed exemplaar geleverd. U heeft na het openen van de game geconstateerd dat deze beschadigd was. Dat is natuurlijk een vervelende situatie. Nadat u bij ons melding heeft gemaakt over het defecte product hebben wij u in de gelegenheid gesteld het product kosteloos aan ons te retourneren. Wij hebben u daarvoor ook per email een retourlabel toegestuurd. Helaas hebben wij tot op heden nog niets vanuit u retour ontvangen. Wij willen u vriendelijk verzoeken om het defecte product alsnog retour te sturen. Alvast bedankt. Klantenservice AllYourGames.nl
Pluspunten
Snelle levertijd, bijna alles op voorraad en de prijs was echt heel laag vergeleken met andere winkels. Prima
Pluspunten
Goedkoper dan de concurrenten, dat is altijd fijn.
VerbeterpuntenJammer dat sommige grote titels niet te verkrijgen zijn.
Pluspunten
Alles ziet er betrouwbaar, betaal en netjes uit. De levertijd was ook, PRIMA !!! Werd netjes op de hoogte gebracht wanneer het product op de post werd gedaan en ik het product daad werkelijk had.
VerbeterpuntenMisschien een iets groter assortiment :D
Pluspunten
Bij toeval tegen een aanbieding aangelopen waar ik naar op zoek was, direct besteld kreeg het product in perfecte staat zelfs nog sneller thuis dan op de bestelling stond. Super!
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop