Pluspunten
Niks op aan te merjen tot dusver. 2 bestellingen geplaatst beiden snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen op dit moment.
Pluspunten
Makkelijk bestellen. Snelle levering. Tevreden klant
Pluspunten
Goede prijsverhouding met concurrenten
VerbeterpuntenPlastic was al opengescheurd dus eventueel retourneren was niet meer mogelijk geweest
Pluspunten
Snel en prima prijs
Pluspunten
Goede prijzen
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle betrouwbare levering, echt top.
Pluspunten
Pluspunten
Mijn spel was een dag eerder dan de release datum, dus erg goeie levertijd, goedkoper dan de meeste andere sites, de spellen werken allemaal prima en over het algemeen heel tevreden.
VerbeterpuntenIk ben heel tevreden over dit bedrijf dus ik zou er niets aan veranderen!
Pluspunten
Niets op aan te merken. Goedkoper dan andere bedrijven, netjes en snel geleverd. De dag na de bestelling en betaling is het spel geleverd. Totaal niets op aan te merken.
Pluspunten
Snelle services, goed verpakt!
Pluspunten
typisch zon webshop met betere prijzen dan de game mania of mediamarkt. Goede communicatie.
VerbeterpuntenDisc zat los in het doosje.
Pluspunten
Zijn bijna altijd het goedkoopst van alle aanbieders en leveren ook nog eens snel.
VerbeterpuntenJullie sturen wel iets te veel mails met het vragen om reviews te schrijven.
Pluspunten
Beste prijs, levering op dag van release.
Pluspunten
Lage prijzen, snelle levering
VerbeterpuntenProberen iets meer publiciteit te krijgen, daardoor had ik het bedrijf waarschijnlijk gekend en eerder iets besteld. Dan was mijn betrouwbaarheid ook hoger geweest. Verder een prima winkel en geen aanmerkingen op
Pluspunten
Zeer snel geleverd, prima prijs/kwaliteitverhouding
VerbeterpuntenLangere bedenktijd
Pluspunten
Zeer snelle levering en goedkoopste prijs vergeleken met andere aanbieders. Product is ook van originele kwaliteit.
VerbeterpuntenBedrijf is nog niet groot qua naamsbekendheid, waardoor het onbetrouwbaar oogt.
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop