Pluspunten
Zeer goede prijs en geweldige levering!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering Prima verpakt Goede prijs
Pluspunten
Pluspunten
Bestellen, betalen en ontvangen. Lekker simpel.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Hele snelle service, top! Totaal geen opmerkingen.
Pluspunten
Twee keer een game besteld. Beide keren snelle levering en netjes verpakt.
Pluspunten
Goed contact!
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Product is netjes geleverd.
Pluspunten
Goedkoop en geleverd in 1 dag dus niks op aan te merken.
Pluspunten
Het was simpelweg de goedkoopste.
Pluspunten
Prijzen liggen standaard een 5-10 euro lager dan andere aanbieders. Daar maak je mensen blij mee! Alles snel geleverd volgens afspraak.
VerbeterpuntenGeen minpunten
Pluspunten
Let's go pikachu was hier het goedkoopst, €50,- i.p.v. €60,- Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Erg tevreden klant!
Pluspunten
Snel verzonden en scherpe prijzen!
Pluspunten
Spellen geleverd volgens afspraak.
VerbeterpuntenSite is wat kaal, zou aantrekkelijker kunnen. Prijs niet veel lager dan concurrenten.
Pluspunten
Jullie prijzen zijn gemiddeld goedkoper dan de concurrenten, doordat ik al eens eerder wat heb gekocht bij jullie wist ik dat jullie betrouwbaar zijn. Hierdoor heb ik ook de keuze gemaakt om de game bij jullie te bestellen.
VerbeterpuntenNiet echt een verbeter punt, maar misschien dat het in de toekomst mogelijk is om je bestelling op dezelfde dag van de aankoop in huis te hebben.
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop