Pluspunten
Ik ben er niet zo voor om hoger dan een 9 te geven bij een beoordeling. Er is namelijk altijd ruimte voor verbetering. In dit geval zou de prijs nog lager gemogen hebben van mij bijvoorbeeld. Maar dat gezegd hebbende...Ik zocht een special edition en deze site bood hem het goedkoopst aan. Dus dat is een heel goed cijfer waard. De game lag 'sochtends al op de mat, óp de dag van release. Wederom een goed cijfer en zo was alles goed. Dus deze keer, wegens de prijs, levering en goede afhandeling....Alleen maar hoge cijfers.
Pluspunten
Op de juiste dag geleverd
VerbeterpuntenPakket stak uit de brievenbus
Pluspunten
Overzichtelijk, snel en vaak de beste tijd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel, goedkoop en een goede klantenservice. Kreeg snel antwoord op vragen en ze waren erg correct.
Pluspunten
Toen de special edition van RDR2 overal bleek uitverkocht was ik sceptisch toen Allyourgames hem nog wél had en goedkoper. Maar geweldige levering, haarfijn optijd en absolute service. 10/10
Pluspunten
Snelle en goede services, nieuwe games voor een lage prijs :)
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles was prima, supersnelle levering en de laagste prijs!
Pluspunten
Pre order op de release datum bezorgd! Top!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Dit is de 2e keer dat ik een Ps plus abb. aanschaf. En tevens de 2e keer bij dit bedrijf! Reden: beste aanbieding!
VerbeterpuntenMeer reclame voor aanbiedingen op de Ps plus, denk ik.
Pluspunten
Goedkoop, en toch de snelle levering enzo
VerbeterpuntenIk vind de site niet persé mooi, maar hij werkt naar behoren
Pluspunten
Snelle bezorging. Bestel nergens anders
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Heb black ops 4 gekocht,super goedkoop en goed verpakt toen ik hem verzorgd kreeg.. wat aan de late kant geleverd maar super prijs
VerbeterpuntenDe levering mocht wat sneller
Pluspunten
Niets op aan te merken, ideaal
Pluspunten
Eerlijk, makkelijk om mee te praten. Super fijn.
VerbeterpuntenOp het moment niet
Pluspunten
De kwaliteit en prijzen van de games zijn goed! 1 minpuntje is dat niet altijd alle games die zoek bij jullie in het assortiment zit. Maar dat maakt voor de rest ook niet uit! Ik vind jullie een topbedrijf!!
VerbeterpuntenMeer assortiment!! Voor de rest prima geregeld!!
Pluspunten
Goede service, goede prijs en snelle levering
Pluspunten
Levering op beloofde tijd, soms zelfs sneller dan verwacht
VerbeterpuntenGeen! Blijf zo doorgaan
Pluspunten
Snel en veilig geleverd
Pluspunten
Games voor een goede prijs en snel geleverd
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop