Pluspunten
Goede klantenservice, beste prijs en netjes op de dag van release bezorgd.
Pluspunten
Beste prijs en levering volgens verwachting.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Besteld voor goede prijs. Geleverd op afgesproken moment. Prima!
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs en had n.a.v. reviews de klantenservice gebeld en werd goed geholpen.
Pluspunten
Top shop ! Goedkoper is er niet en de snelheid van de levering kan ook niet beter ! Een echte aanrader voor de gamer
VerbeterpuntenGa zo door mensen !!
Pluspunten
Geen verbeter punten alles netjes optijd!
VerbeterpuntenBlijf Zo door gaan !
Pluspunten
Prijs en de levertijd zijn uitstekend bij dit bedrijf!
VerbeterpuntenGeen ga zo door met jullie bedrijf. Top!
Pluspunten
Snelle levering zelfs met pre-order
Pluspunten
Altijd me spellen op de dag van release en prijs altijd paar euro goedkopen dan andere winkels topzaak ga zo door
Pluspunten
Goed product
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Goedkoop en betrouwbaar
Verbeterpunten???
Pluspunten
Laagste prijs die ik kon vinden, direct verzonden en volgende dag in huis. Geen problemen, zeer betrouwbaar!
Pluspunten
Snel geleverd, goedkope prijs
VerbeterpuntenOmdat ik de site nog niet goed kende, zat ik te twijfelen over de betrouwbaarheid
Pluspunten
goedkope prijs en snelle levering zonder problemen.
Verbeterpuntentot nu toe geen.
Pluspunten
Levert snel alle producten af en stuurt in meerdere zendingen zonder extra verzend kosten wanneer nodig.
VerbeterpuntenHeb een probleem met me bestelling en heb een bericht bij de klantenservice achter gelaten 2 dagen geleden. Nog geen reactie op gehad. Niet eens een bericht om aan te geven dat ze het bericht hebben ontvangen.
Pluspunten
Verkeerde spel. Teruggestuurd en snel geld terug gekregen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website, eenvoudig aankoop proces
Pluspunten
Simpel een bestelling te plaatsen. Bestelling wordt binnen de gegeven tijd geleverd (op releasedatum in geval van mijn bestelling) Games zijn competatief geprijst
Pluspunten
Gebruiksvriendelijk en snelle service. Geen poespas. Dikke prima!
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop