Pluspunten
Zoals altijd zeer snelle levering en lage prijs. Weer zeer tevreden met Allyourgames.nl
Pluspunten
Gemiddeld de goedkoopste
VerbeterpuntenEerste oordeel is dat het niet gelijk vertrouwelijk uitziet, maar het blijkt toch dat het vertrouwbaar is.
Pluspunten
Prijs uitstekend en voor de rest ook alles perfect.
VerbeterpuntenHeb er geen.
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Beste prijzen en snelle levering. Nou meer is niet nodig toch?
VerbeterpuntenEigenlijk niet
Pluspunten
Maandag besteld, dinsdag geleverd, voor de laagste prijs, komt netjes in een veilige enveloppe binnen past door de brievenbus! Top service!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Goede en snelle afhandeling! Prijs kwaliteit top
VerbeterpuntenWellicht indicatie tijdstip kunnen aangeven voor levering.
Pluspunten
Prima prijzen en top afhandeling en levering
Pluspunten
Snelle levering en goedkoopste.
Pluspunten
Snelle levering. De meeste grote spellen zijn hier te koop.
VerbeterpuntenEr worden hier geen speciale edities van spellen verkocht.
Pluspunten
het geeft goeie informatie over het product en heeft een goeie klant vriendelijkheid
Pluspunten
Goedkoop
Pluspunten
Echt top! Goedkoopst dan alle andere en sneller geleverd dan verwacht!
VerbeterpuntenDe bestelling verliep perfect, zo door gaan zou mijn tip zijn!
Pluspunten
Ik kreeg meteen bevestiging van mijn aankoop.
VerbeterpuntenNiks, ik heb een positief gevoel aan mijn aankoop overgehouden
Pluspunten
Echt alles. Qua prijs waren jullie de goedkoopsten, qua kwaliteit werd het pakketje netjes afgeleverd, de snelheid was zelfs boven de tien aangezien de bestelling al binnen was voordat het spel binnen was en qua betrouwbaarheid zijn jullie al jullie beloftes nagekomen! Ik ga hier sowieso vaker bestellen. Jullie hebben er een nieuwe klant bij.
VerbeterpuntenNiets, lekker de kwaliteit van nu blijven leveren.
Pluspunten
Goedkoopste daar gaat het bij nieuwe games om!
Pluspunten
Beste gameshop ooit.
VerbeterpuntenBlijf je ding doen. Altijd laagste prijs op de markt, en snel geleverd. Games in goede conditie. Komende jaren bestel ik sowieso bij jullie.
Pluspunten
Hele snelle levertijd, vooral met pre-orders fijn en kwaliteit is ook top. Ook vaak de laagste prijs!
Pluspunten
Nadat mijn bestelling helaas niet binnen was gekomen zijn we tot een goede oplossing gekomen
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop