my faforite games shop

fast delivery, good prices. Guys doing a great job.

Goede prijs, goede levering

Gewoon goed

Nintendo Switch snel speelklaar!

Bezorging snel, accuraat en volledig. Duidelijke en intuitieve instructies zodat de Switch snel gebruikt kon worden, incl Mario Kart uitbreiding. Superleuk, ook via de televisie te doen met meerdere deelnemers!

tevreden klant

bestelling was prima, kwaliteit goed, prijs oke, info prima, op tijd zoals beloofd verzonden maar het pakketje kwam niet. De reden ben ik achter, niet jullie schuld maar PostNL. Ik sprak medewerker van PostNL en die gaf aan een dag overgeslagen te hebben omdat er te weinig personeel was en was van plan het pakketje op de dag dat ik heb aansprak te brengen maar ik kon die al meteen meenemen. Dus hier hebben jullie geen debet aan, jullie hebben precies gedaan wat moest. Chapeau!

Snelle en netjes geleverd

Zeer goede webshop! Helder en duidelijke shop. Snelle levering volgens afspraak & dat met goede prijzen.

Mijn zoon heeft genoten.

Samen met mijn zoontje voor de 1ste keer naar de bingo geweest en heeft daar super erg van genoten en zelfs een paar keer bingo gehad wat de dag helemaal top maakte

Alles soepel en probleemloos verlopen

Alles soepel en probleemloos verlopen

Eerlijke prijzen met snelle levering

Een groot aanbod met transparante prijzen en service, de aankoop is vaak na 1 of 2 dagen al in huis!

Super !

Snelle service, goeie levertijd en je word perfect op de hoogte gehouden, altijd tevreden over all youre games, bestel er al mijn spellen en raad het iedereen aan! Zelfs al mijn vrienden bestellen er door mij.

Snel geleverd! Bij een bestelling geretourneerd en snel geld teruggestort! Aanrader om hier te bestellen!!

Alles naar wens gegaan!!

Snelle verzending Overzichtelijke website Makkelijk te bestellen Pakketje was netjes en stevig ingepakt Alom om al een heel blij kind

Snel bezorgd, mijn kleinzoon is blij met zijn spel. Veel keus.

Altijd snel, altijd goed

Altijd een website waar ik op rekenen. Nieuwe games zijn vaak op beter geprijsd dan waar dan ook. Werkelijk top!

Alles prima verlopen.

Makkelijke site Bestellen gaat prima. Optijd geleverd

Ik kreeg de bestelling snel en in enorme goeie staat binnen ik ga zeker vaker hier bestellen. Heel erg tevrede over allyourgames

Prijs kwaliteit is goed!

Snelle verzending

Prima product voor goede prijs met snelle levering

Twee games gekocht voor mijn zoon, die er erg blij mee was. Prijs was prima en levering verliep, ondanks drukke Kerstperiode, snel.

Niets op aan te merken

Beste prijs, snelle levering. Alleen jammer dat PostNL dan het waardevolle pakketje waar notabene "Verhoogd aansprakelijk" op staat gewoon achter de container onder de carport zet... maar dat is zeker niet te wijten aan de webshop!

Mooie aanbiedingen en snelle levering

Een aantal mooie games voor een aantrekkelijke prijs. Dan nog snel geleverd en zoals het hoort; alles geseald en netjes verpakt.

ingehuurde bezorgdienst belabberd

Pakket werd later dan door AYG gemeld bezorgt, was niet thuis. Pakket moest getekend worden door mij maar bezorger zet zelf een krabbel en laat pakket in de regen staan. Mogelijkheid om af te leveren op ophaalpunt is er niet. Ook al wist ik dat ik 3 dagen niet thuis zou zijn. Met dank aan de buren en goede verpakking van fabrikant geen schade aan product buiten de verpakking zelf.

Zeer tevreden!

Besteld, de volgende dag keurig thuis bezorgd! Voor het eerst besteld, wij weten jullie nu te vinden, de prijs is goedkoper dan bij iemand anders! Ga zo door!

Supersnel geleverd. Zou er zo weer bestellen!

Mooie prijs en supersnel in huis

Goed geholpen bij bestelling verkeerde game.

Vriendelijk contact en snelle levering. Ook retour was snel verwerkt.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop