Pluspunten
Prijzen zijn altijd goed en snel gelevert op preorders en normaale bestellingen
Pluspunten
Goedkoper dan de meeste winkels, snel in huis, goede kwaliteit
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenGeen extra’s, zoals pre-order bonussen. Niet alle games in assortiment
Pluspunten
- Snelle levering - Goede prijs
Pluspunten
Goede prijzen, goedkoper dan de meeste aanbieders
VerbeterpuntenEerlijk zijn over de herkomst van de games. Ik ontving een game die de Tsjechische en Poolse taal ondersteund. Niet erg dat het daarom goedkoper kan, maar vermeld het op de site. Mensen verwachten van een nederlandse game-site dat het op z'n minst de nederlandse taal ondersteunt.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding . Veel goede games in voorraad ..
VerbeterpuntenKan altijd beter
Pluspunten
Lekker goedkoop en snel geleverd, toekomstige aankopen zal ik hier zeker blijven doen!
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
snelle verzending en goede prijs
Pluspunten
Snel bezorgd voor een goed prijs
Pluspunten
Nieuwe games die net zijn uitgekomen zijn hier bijna altijd het goedkoopste, wanneer ik een bestelling plaats voor 6 uur, is de game de volgende dag al in huis. Netjes verpakt, nog nooit een beschadigde game gekregen
Pluspunten
Snelle levering, geen overbodige rompslomp
Pluspunten
Prijs was prima, levering op tijd.
VerbeterpuntenTijdens mijn eerste poging tot aankoop ging er iets mis met de betaling, waardoor de bestelling blijkbaar werd geannuleerd. Dit werd echter niet aangegeven en ik kreeg ook een ontvangstbevestiging via de mail. Doordat ik het zelf later checkte kwam ik erachter dat de bestelling inderdaad was geannuleerd en dat ik een nieuwe bestelling moest plaatsen, waardoor hij helaas net iets te laat binnen kwam en het niet meer een verassing was. Het zou in het vervolg handig zijn als het bedrijf een notificatie stuurt als de bestelling is geannuleerd.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw waardevolle feedback. U heeft gekozen voor een betaling middels iDeal. Aangezien de betaling niet was voldaan hebben wij uw bestelling niet verstuurd. Het klopt inderdaad dat een niet betaalde bestelling na één dag wordt geannuleerd als een betaling uitblijft. Overigens wordt daarover wel een notificatie per email naar de klant verzonden. Wellicht is deze email niet goed bij u aangekomen. Waarvoor onze excuses. Wij vinden het fijn dat de bestelling verder naar tevredenheid is verlopen en wij zien u graag terug als klant! Met vriendelijke groeten, Klantenservice AllYourGames.nl
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop