Pluspunten
Scherpe prijs en snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooie site gisde prijs
VerbeterpuntenLeveren zoals afgesproken!!! Levering kwam pas na 2 dagen!!!
Pluspunten
Ik bestel altijd mijn games hier. Worden altijd snel geleverd en voor een nette prijs.
Pluspunten
Bijna altijd goedkoper dan andere gameshops, tot nu toe nog nooit te laat geleverd en de games werkte ook allemaal.
Pluspunten
Duidelijk, op tijd en goede prijzen
VerbeterpuntenIetwat beperkt aanbod.
Pluspunten
Perfect, doen precies wat ze beloven!
Pluspunten
Ik heb nog maar één bestelling geplaatst, God of War voor de PS4. Het was de goedkoopste optie vandaar de 10. Het was een pre-order en die kwam precies optijd aan, waarvoor ik ook alleen maar een 10 kan geven en de betrouwbaarheid heb ik nog niet echt kunnen meten, dus heb ik “nvt” ingevuld. Alleen als ik uit zou moeten gaan van alleen deze bestelling is dat ook gewoon een 10! Perfect! Waarvoor alle lof en dank :)
VerbeterpuntenTot nu toe geen. Je krijgt netjes updates en informatie over bestelling, betaling en verzending + een track en trace code indien van toepassing.
Pluspunten
Goede levering, goede prijs en het spel is uitmuntend qua kwaliteit. Allyourgames wordt mijn standaard game webshop!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snel, nog voor release, geleverd
VerbeterpuntenAmerikaanse versie van het spel ontvangen. Hierdoor geen mogelijkheid het in het Nederlands te spelen. Dit was mij van tevoren niet bekend.
Pluspunten
Altijd scherp geprijsd. Paar games besteld en netjes conform afspraak. Soms alleen een dag later dan verwacht.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede prijs, snel. Zou er nog eens bestellen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Niets anders meer.
Pluspunten
Scherpe prijzen en goede service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Je krijgt het volgens de normale normen geleverd en lagere prijs dan bijvoorbeeld een mediamarkt of gamemania
VerbeterpuntenGroter assortiment nintendo switch games
Pluspunten
Snelle levering, geen problemen
VerbeterpuntenGeen op dit moment
Pluspunten
Ik kocht 5 spelen en degene die ik nodig had waren allemaal meteen leverbaar en de volgende dag in huis! Het is perfect verpakt en de emailcommunicatie omtrent de bestelling is precies goed!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snel en goedkoop!
VerbeterpuntenGeen!
Spaarpot Oost 4