Pluspunten
Prijstechnisch stukken beter dan menig andere (web)winkel. Wat vaak toch doorslaggevend is, dus dat doen ze goed. Verder snelle en correcte levering.
Pluspunten
Doen precies wat je mag verwachten van een goede gameshop. Gewoon top in alle facetten.
Pluspunten
Spel via jullie gekocht (Gran tourismo) en heb er nog steeds veel plezier aan. Had deze spel gekocht omdat dit het goed koopste was van alle andere winkels. Gloed nieuw en geseald.
VerbeterpuntenHet is prima zo zolang zij eerlijk en betrouwbaar zijn
Pluspunten
- Snelle levering - Had de beste prijs voor het product dat ik kocht
Verbeterpunten- Gamehoesje is in het Duits (spel wel in engels gelukkig). Dit had er bij vermeld mogen worden.
Pluspunten
Altijd de beste prijs. Verzending is ook niks op aan te merken. Eigenlijk gewoon top.
Pluspunten
Relatief goedkoop, snelle levering, goed verpakt, goede service
Pluspunten
Zeer snelle levering! Prima en netjes bezorgd!
Pluspunten
Laagste prijs, snelste levering. Blij mee!
Pluspunten
Goede prijs,goede levering, en duidelijke info.
Pluspunten
Eerste keer besteld via deze shop. Had niet sneller gekunt; vlotte afhandeling voor een online bestelling.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Makkelijk te bestellen. Snel bezorgd.
Pluspunten
In mijn geval een goede prijs ,goed geïnformeerd over de levering en snel geleverd
Pluspunten
Snel en duidelijk!
Pluspunten
Top bedrijf snelle levering good prijs echt top
Pluspunten
Erg snelle bezorging en laagste prijs!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Meerdere malen besteld, altijd snel en op releasedatum op de deurmat, top!
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop