Pluspunten
Nog nooit een tegenvaller meegemaakt
Pluspunten
Goeie en snelle leverering.
Verbeterpunten-----
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
Prijs is altijd goed. Levering perfect en altijd op tijd. Geen beschadigingen of iets dergelijks bij de levering. Ronduit perfect!
Pluspunten
Duidelijke informatie op de website en daarbij ook een snelle levering
Pluspunten
Snelle helpdesk. Gewoon snel een reactie van een echte medewerker.
Pluspunten
Jullie hebben vaak de goedkoopste prijzen!
VerbeterpuntenIets modernere huisstijl voor website.
Pluspunten
Snel en super service erg vriendelijke mensen
Pluspunten
Snel en eenvoudig
Pluspunten
Snelle service!
Pluspunten
Ik heb nooit problemen met het bedrijf gehad. Een goede levering en vrij lage prijzen.
Pluspunten
Laagste prijs, snel bezorgd, alles is helemaal echt!
Pluspunten
Goedkoop, snel, en goede service. Bij een van de spellen die ik gekocht had, was bij ontvangst het hoesje flink beschadigd. Even gemaild en een nieuw hoesje ontvangen.
VerbeterpuntenMisschien iets/nog duidelijker* vermelden dat de spellen ook internationaal kunnen zijn en dus ook anders kunnen zijn qua CUSA code. *Het wordt wel vermeld bij het kopje "over ons". Het volgende is me namelijk overkomen: Horizon Zero Down een kleine maandje geleend van een buurman, vind het spel echt tof. Dus ik bestel hetzelfde spel. Krijg hem binnen, stop hem in mijn PS4 en het spel moet opnieuw geïnstalleerd worden. Ik kreeg 2 icoontjes van dat spel naast elkaar, eentje van mij en de andere van mijn buurman. Als ik die van mij opstart, begint het spel vanaf het begin. De save data wordt dus niet overgezet. Stomme is, de trofeeën worden wel samen gedeeld. Maar niet de voortgang. Beide spellen zijn regio 2, alleen een andere CUSA code... Jammer en pech. Maar ach, het is helemaal geen zonde om dat spel opnieuw te spelen. :)
Pluspunten
Goede prijs/ aanbieding , snelle levering , eerder dan verwacht.
Pluspunten
Snelle levering Geen gedoe
Pluspunten
Snelle levering en scherpe prijs
Pluspunten
spel werd binnen 3 dagen na bestellen geleverd(was rond de feestdagen). moooi verpakt !!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Geleverd conform afspraak De PS4 game goedkoper en ook nog gewoon nieuw
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop