Pluspunten
FIFA zelfs een dag eerder binnen gekregen dan andere! Super tof!
VerbeterpuntenGeen enkele. Ga vooral zo door!
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en lage prijs.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, gemakkelijk bestelproces
VerbeterpuntenWellicht track & trace, al dan niet tegen betaling toevoegen?
Pluspunten
Snelle levering en lage prijs ten opzichte van anderen.
VerbeterpuntenHet assortiment kan groter.
Pluspunten
Was de goedkoopste
Pluspunten
Geweldige prijs, hele snelle levering.
VerbeterpuntenNaamsbekendheid maar met deze service zal dat snel komen
Pluspunten
Goedkopen prijs voor games En snelle levering bij pre orders meestal 1 dag eerder in huis helemaal gewelding
VerbeterpuntenIk zou het niet weten altijd goeie ervaring gehad
Pluspunten
Ik kreeg fifa 18 op het afgesproken moment en hij was duidelijk goedkoper dan bij andere sites.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten
Pluspunten
Bestelling is goed afgehandeld, niets op aan te merken. Betrouwbare site.
VerbeterpuntenBestelling werd wel een dag later dan aangegeven bezorgd maar dat kan ook een PostNL ding zijn geweest, dat weet ik niet. Was wel vervelend aangezien ik afspraken gemaakt had de game te spelen met mensen die avond die ik toen moest afzeggen.
Pluspunten
Vlotte bezorging
VerbeterpuntenOndanks dat het pakketje niet door de brievenbus paste kreeg ik geen track and trace toegestuurd.
Pluspunten
Precies zoals beloofd. Erg goed prijs en op tijd en netjes geleverd!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Meerdere keren hier al besteld... meestal de goedkoopste en altijd netjes op tijd geleverd.
Pluspunten
Pre-order code bijgevoegd na release datum
Pluspunten
Goedkoop en betrouwbaar
VerbeterpuntenSpel zou dag van releas binnen komen, dat is niet gebeurt, het spel kwam later dan beloofd
Pluspunten
Snelle, nette levering en ook snel binnen. Top!
VerbeterpuntenGeen
Spaarpot Oost 4