Pluspunten
Goedkoopste en netjes geleverd op dag van release
Pluspunten
Snelle levering en een hele goede prijs!
VerbeterpuntenNah niet nodig!
Pluspunten
Goedkoopste en snel en netjes geleverd!
Pluspunten
Snel bezorgen, leuke aanbiedingen ook als je preorder
VerbeterpuntenMeer keuze uit games ik wil graag een deluxe versie van assassins creed origins en far cry 5
Pluspunten
Goedkoop en op tijd geleverd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle levering en goede prijs
Pluspunten
Snelle levering en spel in goede orde ontvangen.
VerbeterpuntenTot heden niets.
Pluspunten
Scherpe prijs, snel verzonden (volgende dag in huis)
VerbeterpuntenNiks helemaal.top
Pluspunten
Prima aanbod en prijzen.
Pluspunten
duidelijke site, goede prijs, snelle levering!
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Na bestelling direct geleverd bij release van de game.
Pluspunten
-Snelle levering -Prima prijs ten opzichte concurrentie
VerbeterpuntenPakket iets beter inpakken, bestelling lag nu los in een envelop en was niet super goed beschermd.
Pluspunten
Bestelling zoals beloofd de volgende dag bezorgt.
VerbeterpuntenIk miste bij de bestelling een brief of aankoopbon met enige verwijzing dat de bestelling van AllYourGames afkomstig is.
Pluspunten
Goede prijs en kwaliteit is top. Ook het verzenden is erg snel
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Overzichtelijk, goedkoop en snel
Pluspunten
De prijs van dit product is hier vele malen lager dan op de meeste vergelijkbare game-websites.
VerbeterpuntenNiet beloven dat iets geleverd wordt als men het niet kan waarmaken. Het is vervelend als er staat dat het de volgende dag geleverd wordt en dit vervolgens niet gebeurd. Zet het dan niet bij het product op de website. Geen aanrader dus dit bedrijf, dan maar iets meer betalen en een zekere levering.
Beste meneer/mevrouw, Allereerst bedankt voor uw feedback, dat waarderen wij enorm. Vervelend om te lezen dat u uw bestelling niet op tijd ontvangen heeft. Dat is natuurlijk niet wat u verwacht als u een bestelling plaatst. Daarom willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak. Ik zie dat uw bestelling wel tijdig door ons verzonden is. Daarnaast is uw zending bij PostNL aangeboden onder de 24 uurs service. PostNL levert 98% van alle post op tijd. Dat houdt dus in dat er af en toe ook een vertraging optreedt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij hopen dat wij u ondanks de negatieve ervaring toch nog in de toekomst van dienst kunnen zijn. Tot slot wensen wij u veel speelplezier toe met F1 2017! AllYourGames.nl
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop