Pluspunten
Goede en snelle levering. Product was vers van de pers met het plastic eromheen.
Pluspunten
Snelle levertijd. Goede service
Pluspunten
Beste prijs en een snelle levering.
VerbeterpuntenBestelling kwam via de post, maar het pastte niet door de drievenbus. Bezorgking via een paketdienst zou beter zijn.
Pluspunten
altijd netjes optijd!
Pluspunten
Erg duidelijk en goed prijs
Pluspunten
3 dagen voor de release verzonden, keurig verpakt. Goedkoopste in Nederland, en een geweldige service!
VerbeterpuntenBreid het assortiment verder uit, dan kan ik vaker bij jullie bestellen. Leuke kortingsacties zijn ook altijd welkom!
Pluspunten
Product op tijd geleverd gekregen. Dat is voor mij het belangrijkst.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Goedkoop, makkelijk en snel!
Pluspunten
Gewoon snel geleverd voor een goede prijs
Pluspunten
Goed ingepakt, goede prijs, snelle levering!
VerbeterpuntenNiks noppes nadas. (Dus geen)
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenPre-order kreeg al zeer vroeg de status verzonden, dus annuleren had niet meer gekund, ook al was het spel pas een paar weken later uit
Pluspunten
Zeer snelle levering Goede prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering al voor de release dag.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel, goed geleverd. Product prima in orde. Wat je mag verwachten :)
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel geleverd en goed bereikbare behulpzame support.
Pluspunten
Scherpste prijs, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bij zomige games de goedkoopste
VerbeterpuntenBekendheid beter maken Zomige games veel te duur/ bijna de duurste
Pluspunten
Navigatie website is makkelijk en vlot. Goed op de hoogte van je order en is de volgende dag in huis. Top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goeie, simpele en vlotte levering
Pluspunten
Was er snel, werkt goed
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop