Het was zo simpel

20 euro besparen op een gloednieuwe game. Niet 80 euro betalen voor God of war is erg fijn. Top service en een dag later gamen. Betaal nou niet teveel. Als je die 20 euro toch kwijt moet kijk dan even bij de aanbiedingen. Blijf de site in de gaten houden voor aanbiedingen. Zodra de marktprijs zakt is Allyourgames erbij.

Snel

Snel

Snel geleverd, goede service en prijs

Snel geleverd, goede service en prijs

Goede levering

Goede levering, snel en keurig verpakt. Ik miste alleen de extra toevoeging omdat we vroeg hadden besteld. Maar goed het ging om het spel en dat is top!

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk was het spel op een vrijdag ochtend besteld. Ook was het snel overgedragen aan PostNL en zou het die zaterdag daarop bezorgd worden (volgens PostNL). Helaas is PostNL enorm traag en had ik mijn spel niet op de zaterdag, maar de dinsdag daarop. Maar dit staat los van AllYourGames. Spel in goede verpakking binnen gekomen, heel en zonder beschadigingen. Super!

Snel en gemakkelijk

Prijzen zijn zeer scherp en de verzending snel. Kom hier altijd graag om de nieuwste games te halen.

Snel besteld, zonder poespas, aantrekkelijke prijs

Alleen met track en trace erbij zou het helemaal perfect zijn

Snel besteld, zonder poespas, aantrekkelijke prijs

Alleen met track en trace erbij zou het helemaal perfect zijn

goede prijs

Eerste keer bij all your games besteld Hier hadden ze de laagste prijs en snel geleverd. All met al zeer tevreden

goede prijs

Spaarpot Oost 4