Pluspunten
Precies wat er wordt belooft
Pluspunten
Pluspunten
Wel zo nu en dan de laagste prijzen hebben.
VerbeterpuntenWanneer iemand iets preordered, ook gewoon z'n preorder bonusses gewoon erbij krijgt, anders is het gewoon demotiverender om bij jullie verder ooit een keertje weer te preorderen.
Pluspunten
Gunstige prijzen, status updates per mail, gratis verzending: al met al top! Een aanrader dus.
VerbeterpuntenGeen minpunt over AllYourGames zelf, maar ook al geven ze aan "vandaag besteld, morgen in huis", blijft PostNL de zwakste schakel. Ik verwachte een game op vrijdag, terwijl de postbode pas zaterdagmiddag kwam.
Pluspunten
Goedkoop en snel geleverd
VerbeterpuntenGeen, alles was goed!
Pluspunten
Goede levering, lagere prijzen dan gemiddeld en geweldige kwaliteit.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Sneller geleverd dan aangegeven en de goedkoopste prijs.
Pluspunten
Snel en correct geleverd
Pluspunten
Eerder dan verwacht binnengekregen!
Pluspunten
Doen wat ze zeggen, leveren snel en prijs is meer dan prima
Pluspunten
Mijn eerste levering was verdwenen in het netwerk van de post. Daardoor moest ik helaas iets langer wachten, maar toen ik belde hebben ze mij meteen een nieuwe gestuurd en die is wel aangekomen. Ik ben dus heel tevreden over de service!
Pluspunten
De snelle service en (online) de godkoopste!
VerbeterpuntenGeen, mits de goedkoopste, dan hebben jullie er een vaste klant bij!
Pluspunten
alles. goed product tegen een eerlijke prijs
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop