Pluspunten
Betrouwbaar met goede prijzen. een van de eerste websites die ik check voor een game.
VerbeterpuntenEerste week van een release kun je de game voor 50 euro bij mediamarkt kopen. Misschien een tip om dit ook te doen? Mocht dit al zo zijn, let ik erg slecht op en zal ik liever hier heen gaan dan de Media Markt
Pluspunten
BF1 werd 1 dag voor de officiële releasedatum geleverd, top!
Pluspunten
Goede website, goed aanbod en de gegeven info over leveringen is duidelijk en goed afgehandeld.
Pluspunten
Goedkoop, snel, overzichtelijke site, gemakkelijk
Pluspunten
Altijd superscherp geprijsd en gratis thuis gestuurd.. wat wil je nog meer
Pluspunten
Snel, goedkoop, uitgebreide informatievoorziening per mail
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten nodig
Pluspunten
Netjes en snel geleverd.
Pluspunten
Battlefield 1 al een dag voor officiële release ontvangen en kunnen spelen. Kudos!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Snelle levering Goede klanteservice
Pluspunten
Komen afspraken na, bieden veel hulp
Verbeterpuntengraag een track and trace code bij brievenbuspost
Pluspunten
Eindelijk niks op aan te merken. Gewoon top! Dag voor de release binnen en de goedkoopste
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Beste prijs en snelle levering!
Pluspunten
Zeer snelle service.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Levertijd voor de release!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede scherpe prijs en snelle levering zoals vermeld op de site. zeer nette overzichtelijk site in een oogopslag
VerbeterpuntenPunten systeem bij elk gekocht product iets van sparen zoals gamestop usa. dan zou ik altijd games hier kopen
Pluspunten
de goedkoopste en maken waar wat zij beloven!
Verbeterpuntenmiste de handleiding in de beschermhoes waar de schijf in zit. Misschien daarom goedkoper dan alle andere aanbieders?
Pluspunten
Alles wordt netjes en snel verwerkt en geleverd echt top!!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!
Spaarpot Oost 4