Pluspunten
Levering op de dag dat het spel uitkwam
Pluspunten
Snelle levering, lage prijzen.
Pluspunten
VerbeterpuntenVerkoop geen ps4 games uit andere regio's want dan kan je geen downloadable content gebruiken
Pluspunten
Bij de wat minder bekende webshops is het altijd afwachten hoe de service en levertijd is. Maar de pre-order van Uncharted 4 kwam erg snel binnen, klasse!
VerbeterpuntenAchteraf betalen zou een fijne toevoeging zijn, en een reden zijn om vaker te gaan bestellen.
Pluspunten
Pluspunten
Super snel geleverd.
Pluspunten
Game was 5 dagen voor release al te bestellen en volgende dag binnen!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Informatie op de site klopt. Prijs is de beste die er online te vinden is. Het pakket was HEEL GOED ingepakt!!! Het versturen ging HEEL snel!!! SUPER!!! :)
Pluspunten
Positief is dat het de goedkoopste shop was die ik kon vinden, en dat er niks mis is gegaan.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Laagste prijs en gratis verzending
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Scherpe prijs
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding is perfect, doen wat ze beloven
Pluspunten
Goede levering, beste prijzen en handige services
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten alles was top geregeld.
Pluspunten
1 dag levering & laagste prijs
Verbeterpuntenleveren op zondag
Pluspunten
Lage prijs voor het product
VerbeterpuntenNaamsbekendheid verbeteren
Pluspunten
Vaak de goedkoopste en altijd snelle bezorging
VerbeterpuntenHou de prijzen laag
Pluspunten
Fantastisch bedrijf!, heb altijd mijn bestelling gelijk de volgende dag ontvangen en altijd voor een goeie prijs.
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop