Pluspunten
Snel door de weeks.
VerbeterpuntenBetere communicatie in weekend/avond/feestdag
Pluspunten
Duidelijheid. Bezorging op tijd
Pluspunten
Laagste prijs, direct geleverd. Zelfs nog 1 dag voor de release datum van de game die ik gekocht heb!
Pluspunten
De game die ik had gepreorderd werd op de dag van release in goede conditie geleverd.
VerbeterpuntenEchter bij de game zat niet de preorder bonus die je hoort te krijgen. Ik heb hierop het contactformulier op de website ingevuld en hier nooit enige terugkoppeling op gekregen.
Pluspunten
Uitstekende levering
VerbeterpuntenTrack & trace?
Pluspunten
Het product was hier het goedkoopst en de levering was precies goed.
VerbeterpuntenMomenteel niets
Pluspunten
Al reeds meerdere spellen gekocht. Scherpe prijzen en snelle levering.
Pluspunten
Levering komt altijd op tijd op bezorgadres. En je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling
VerbeterpuntenReclame maken voor deze website. Heb niet het idee dat veel mensenbekens zijn met deze betrouwbare website
Pluspunten
zeer goeie prijs en makkelijk te bestellen.
Verbeterpuntengame was goed maar te laat binnen. werd geadverteerd met voor bepaalde tijd besteld dag erna voor 6 in huis maar werd een dag later wat voor mij helaas wel jammer was gezien ik toen geen vrije dag meer had.
Pluspunten
Snelle bezorging, goedkoop
VerbeterpuntenVerzending. Door in een envelop te vervoeren is het risico op kapotte producten hoger.
Pluspunten
Levert op dag van release en goedkope prijs
Verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering, goedkoop
VerbeterpuntenHoesje was beschadigd dus de game had iets beter verpakt kunnen worden
Pluspunten
Snelle levering met een goede prijs. Verder reageert de klantenservice snel op vragen over producten.
Pluspunten
Heel erg op tijd geleverd, een dag voor officiële release.
Pluspunten
Goede communicatie en op de hoogte houden via de mail.
VerbeterpuntenMeer info over inhoud van games/pakketten zou goed zijn.
Pluspunten
Goede prijs en snel geleverd.
VerbeterpuntenDit was mijn eerste bestelling en die verliep prima, dus nog geen gevonden!
Pluspunten
Snelle levering en niet duur!!
Pluspunten
De game die ik bij jullie had besteld was zeer goed geprijsd! Plus dat alles vlotjes was verlopen, zonder accounts aan te hoeven maken etc.
VerbeterpuntenIk weet niet of het bij jullie is gebeurd of bij het leveren maar de CD zat los in het doosje, en hoort niet zomaar los te komen. Als het kan even de producten checken voor versturing?
Pluspunten
Meestal de goedkoopste
VerbeterpuntenWebsite kan strakker
Pluspunten
Ze leveren gewoon een game terwijl ie nog uitmoest komen
VerbeterpuntenHelemaal niks top bedrijf dit
Pluspunten
Snelle levering en een mooie prijs
Verbeterpuntenn.v.t.
Spaarpot Oost 4