Pluspunten
Snelle levering, correct verpakt, goede service!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede levering, snel en goedkoop eigenlijk alle ingrediënten die je zou willen
Pluspunten
Prima site en prima levering !!
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goede service. Houden je netjes op de hoogte over de bestel en leverstatus
Pluspunten
Snelle levertijd, snelle service, goede service. Kreeg een niet werkende dvd binnen, heb hierop een e-mail gestuurd met wat ik al geprobeerd had. Kreeg gelijk een nieuw exemplaar opgestuurd, die werkt perfect.
Pluspunten
Goedkoop en je hebt het snel binnen
VerbeterpuntenMeer games er op zetten
Pluspunten
goede/snelle levering Meestal goedkoper dan andere winkels goede naam
Verbeterpuntennog niks
Pluspunten
Snelle levering ondanks de kerstdrukte
Pluspunten
Prijs tov concurrenten
Pluspunten
T was mn eerste bestelling. In t weekend besteld en woensdag in huis. Vit de maand december vind ik dat zeer acceptabel.
Pluspunten
Goedkopere spellen en de sticker met 'Engelstalig' op het spel
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Negatief spel niet de volgende dag binnen postcode is net geweest Geen spel erbij hoop dat het morgen erbij is.
VerbeterpuntenWeiniger e-mails als je wat besteld, en toch met track&trace Versturen
Pluspunten
De prijs is goed
VerbeterpuntenBinnen 24 uur reactie geven naar je klant indien een mail verstuurd wordt. Dit is wat ze ook zeggen te doen, maar ik wacht inmiddels al bijna een week op een reactie.. Bovendien klachten netjes afhandelen en niet de kop in het zand steken en niets oplossen.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen.
VerbeterpuntenGames worden nog wel eens los in het hoesje afgeleverd wat de DVD kan beschadigen.
Pluspunten
Zeer competitieve prijs.
Pluspunten
Prima webshop, snelle levering
Pluspunten
snelle levering en meestal de goedkoopste
Verbeterpuntenmee gaan met de kortingen die er worden geboden op andere sites
Pluspunten
Op dat moment de laagste prijs (XO Fifa'16) Snel bezorgd, goed verpakt.
Pluspunten
Perfecte levering en voor een goede prijs!
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop