Pluspunten
heb nu al een keer of 4 een spel besteld en altijd na een dag in huis! Spellen zijn ook netjes verpakt en niet beschadigd. tevreden dus.
Pluspunten
VerbeterpuntenEerst Fout op site dus ging ik het de volgende dag bestellen en toen was het €3 duurder
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenDesign webpagina
Pluspunten
Zeker een goede prijs voor de games en de levering was erg snel en betrouwbaar.
VerbeterpuntenEventueel ook aangepaste tijden zoals bijvoorbeeld 's avonds of in het weekend
Pluspunten
Snelle levering, je word goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.
Pluspunten
Ik belde 2 minuten voor sluitingstijd. Werd vriendelijk geholpen en al mijn vragen werden beantwoord over betaalmogelijkheden en bestelling. Na mijn bestelling werd de game de volgende dag om 11 uur al bezorgd!
Pluspunten
snelle levering , lage prijs
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke info over voortgang bestelling/levering!
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken
Pluspunten
Fifa 16 goedkoper dan elders en de levertijg nog sneller dan staat geschreven.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan met deze fantastische service. Ik hadnog nooit van allyourgames.nl gehoord, maar ik zal zekermog eens terug komen.
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenTrack and trace zou fijn zijn
Pluspunten
had het spel na bestelling de volgende dag al in huis!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Tony Hawk 5 besteld. Zondagavond besteld en dinsdag al in huis. Goedkoper hebben we hem nergens kunnen vinden en er waren geen verzendkosren. In het vervolg besteld ik mijn spellen op allyourgames!
VerbeterpuntenDe cd lag los in het hoesje maar gelukkig geen krassen
Pluspunten
Nog niet ondervonden.
VerbeterpuntenMeld eerlijk en houd de klantbop de hoogte over wat en wanneer er geleverd gaat worden op de site.
Pluspunten
Goeie informatie na order verplaatsing en tijdens levering.
Pluspunten
Het was gewoon heel mooi op tijd geleverd, heb mijn zoon heel erg blij gemaakt. Alles was goed ingepakt, of terwijl gewoon heel goed
Pluspunten
Prijs/kwaliteit, de bezorging was precies op de releasedatum en de aanlevering was netjes in een enveloppe met stootkussen zodat de inhoud onbeschadigd bleef
Pluspunten
Goedkoop en snelle levering !
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop